Tak zakladam temu len tak zo zvedavosti.Ja som zena tak idem k veci preco ako zena by som mala byt stihla?Preco sa musim holit aby som si nepripadala v spolocnosti trapne?Preco sa musim namalovat aby som vyzerala aspon co to k svetu?Davame si pozor aby nam vlasy nevypadavali a tak dalej by som vedela sa pytat....
Teraz naopak na muzov sa nepozera tak ze su tucnejsi ze maju brucha ako tehotna,tiez sa nemusia holit,malovat,proste nemaju menstruaciu,nemusia rodit,nevadi ked im vlasy vypadaju u nich je to uz normalne.Idemi len o nieco take ze kto sa ma asi lepsie zeny alebo chlapi?
Budem rada ked budete pisat aj vy chlapi napr.ci sa mate naozaj lepsie ako my zeny alebo by ste chceli byt zenou a hlavne ak ano tak napiste dovod.A samozrejme kludne aj zeny ja som pisala len za seba ak ste spokojne a nemenili by ste tak ja to beriem :O)
Zeny verzus chlapi
Tak ono je to tak myslim si aj ked som zena ale lepsie sa maju predsa ty chlapi ale to len podla mna.Napr.je pravda ze im odpada vacsia uprava vizaze to uz tu bolo spomenute,potom viac je znasilnenych zien ako chlapov,napriklad ked zena podvedie raz svojho muza tak je uz cooo najvacsia k....va ale ked chlap tak v pohode ved sa len povie ze ved chlapi su raz taky,potom ja neviem ked zena si vypije tak uz je to proste neunosne to by nemala sa takto spravat ale ked si vypije chlap tak je to ok ved ako neviem kde je napisane ze alkohol je len pre chlapov ale berie sa tak chlap pride domov sadne si na fotelu vyberie si pivo a konecna keby to urobila zena tak uz je neporiadna....Tak neviem podla mna maju chlapi viac vyhod samozrejme ano aj mi mame aj to materstvo to je krasne co chlap nikdy nezazije ale predsa je tam viacej plusu co chlapi mozu a nemusia bez toho aby boli hnet napriklad ohovoreni.A samozrejme zavidim im cikat postojacky xi xi :0)
System------v niečom máš pravdu :-),
ALE NAPR: mužovi sa nikdy nestane pri uchádzaní sa o miesto,že sa ho spýtajú, či je ženatý, či už má deti alebo či sa chystá ženiť a ísť potom na materskú...u mužov tento faktor nehrá rolu, kdežto žena je isté "riziko" pre zamestnávateľa = ostane na MD, ostane na OČR atď...
...a k tej manuálnej práci - nemysli si, že ženy nepracujú aj ťažko manuálne... hoci na zbíjanie betónu nie sme stavané od prírody ;-)
vyhoda zien: nemusite hladat vztah, staci sa vam len usmievat a cakat kym nezbali niekto vas... :)
to my muzi musime robit zo seba traposov ak chceme nadviazat prvy kontakt ;) :D
vy zeny netusite co je to manualna praca, nikdy nebudete robit na stavbe, murovat a zbijat beton. :P vasa vyhoda ze vas sor zamestnaju v obchodiku :) navyse ak je zena pekna nemusi robit skoro nic, ludia sa jej samy pytaju co chce a davaju jej ponuky kdez to u muzi sa beru ako konkurencia. ovsem podla mna je to dokladne vyvazene, byt zenou ci muzom ma svoje pre a proti :)
reklamy, casopisy, filmy, vsade su vyretusovane, vychudnute modelky s velkymi prsiami, ked to vsade tie baby vidia, jasne ze si potom pripadaju menej cenne a chcu sa co najviac priblizit tej ich predstave dokonalosti. napadol ma taky priklad, predstav si ze by si ako dievca prisiel v lete na plavaren s neoholenym podpazusim alebo nohami napr., budes citit pohlady vsetkych tych ludi naookolo ako na teba divne cumia, alebo ze by si sa uchadal o miesto ja neviem, sekretarky alebo asistentky, urcite by to nedostala nejaka nenamalovana, neupravena aj ked po inych aspektoch sa na tuto pracu hodiaca zena. myslim ze len naozaj malokto sa nesnazi byt co najviac podobny tej vseobecnej predstave krasy. este si zober napr. taku banasovu, je to super moderatorka, pohotova, vtipna atd. ale povedzme si na krase a velmkosti prs jej priroda nejako extra nenadelila a fuuuurt to vsade riesia. a je studia, ktora vyskumala, ze krajsi ludia, ktory dbaju o svoj vzhlad, samozrejme nie vzdy, maju v priemere lepsie zamestnanie resp. viac platene :)