Strasne ma to mrzi,sme spolu uz tri roky. Asi pred mesiacom som bola u kamosky na oslave, bol tam super chalan, celu noc sme sa spolu bavili, bolo nam spolu super a ked oslava skoncila zavolal ma k sebe,ja som suhlasila a tam sa to stalo :(( Nebola som ani opita ani nic podobne,takze na to nemam ospavedlnenie. Proste ma pritahoval a neviem,nejak som nepremyslala :(( S priatelom som uz tri roky,velmi ho lubim a je to moj prvy vo vsetkom. Neviem preco som to urobila,mozno som to len chcela skusit s niekym inym,ale neskutocne ma to mrzi. Myslim na to,uz odkedy sa to stalo a neviem si to odpustit. Je mi to strasne luto. Neviem sa pozriet priatelovi do oci,je mi z toho nanic. Mam mu to povedat? Ci sa snazit na to radsej zabudnut? Nechcem o neho prijst,ale neviem ci s tymto klamstvom dokazem zit.
Podviedla som svojho priatela
zeny su vacsie svine ako muzi...... lutuj sa trap sa nech ta to svedomie riadne hryzie.... len kurwa dokaze podviest ziadne vynimky ziadne ospravedlnenie bodka!
Ahojte mam 38 Takto ked suka neda pes nepoje.. Ako mam zacat nevrav to ale je to len a len natebe.Mužovi ide o sex ked podvedie ženu Ale žena ked podvedie muža vždi je tam nieco viac A boch chran ked sa zalubi. A ver tomu že muža to da nalopatki každeho jedneho schudol som 25kil a už nigdi jej nebudem verit všetko sa zrutilo.Ale teši ma že si to priznala aspom tu
akrat som tu zalozila temu,ze len tak z prdele som dala na pokec do miestnosti sexzozn.na nastenku ze vsetci zadani muzi sem a neuveritelne vela sa mi ozvalo.to je hrozne,to radsej chcem byt sama ako zit v pomysleni ze moj muz by mi to robil za chrbatom.otres pomyslenie.viem,ze lepsie je radsej o tom nevediet,ale radsej vediet ako zit s debilom.
Mňa mrzí hlavne to, že ženy s velkou oblubou rozprávajú aký su chlapi sviniari a ako podvádzajú ale pritom ony samé su také , ak nie ešte horšie. už spraviť to je chyba a nepovedať to, to je asi ešte horšie , to dokáže len človek bez svedomia. nuž kto si ako ustelie, tak si aj spí ...
No hviezdicka podla toho co pises si sa vyspala s polovicou mesta - ono mas pravo si robit co chces ale aby si z toho odvodzovala vseobecne normy pre partnerske vztahy je dost chore... Ked si mlada a nevyzita tak si uzivaj, ale mne do partnerskeho vztahu nevera nepatri - rutina - jasne, vzdy je to casom ine ale i lepsie ked si skutocne rozumiete. O tom je partnerstvo - o dovere a o zodpovednosti za partnera a rodinu... a nie o tom, ze mam chut tak si robim co chcem...
To ze si podviedla priatela nic sa nedeje :) Kazdy tu pise ako keby bol svety :). . Nic pravdy! :). . . Ja som mala 3,5 rocny vztah. . Podviedla som po 8 mesiacoch priatela. Sama som mu to povedala . . Ostal so mnou. . No na konci vztahu som ho podviedla viac krat lebo to uz nebolo ono :) . . Stereotyp :) A ked niekto povie ze to nieje stereotyp klame proste :) Vsugeruje si ze miluje stale toho isteho :) Pritom je uz iba na nom zavysli :) A o tom som presvedcena ci je to 1 alebo 20 rocny vztah :). . . Momentalne mam priatela necely mesiac. A ups zasa som ho podviedla :P. . . Nerobim z toho vedu :) Lebo podviedla som ho s chlapcom ktory je tiez zadany rok aj nieco. . . Miluje som sa vyspalas kamaratom ktory je zadany dosť dlho. . . Pred 2 mesiacmi ked som bola este zadana vyspala som sa s chlapom ktory je 13 rokov zenaty a ma dieti. Takze ak mi chcete povedat ze ak niekto niekoho lubi nepodvedie :) Je to klamstvo :) . . Mozem ho milovat najviac ako chcem!!!!! Ale ked raz mas chut na ineho preco nie :) Co oci nevydia to srdce neboli :)
To ako sa rozhodneš, je len na tebe. Ak sa mu s tým priznáš, váš vzťah to isto poznačí a môže byť príčinou jeho rozpadu..Ked si vyberieš tú druhú možnosť, budeš sa musieť tváriť akože sa nič nestalo, ale vo vnútri ťa to bude trápiť.Porozmýšľaj, či by si sa dokázala dívať priateľovi do očí s tým, že je všetko ok, pričom to tak nie je..
stalo sa to raz, ja ju neobranujem ani nic, ale proste sa to stalo a ked vies ze uz sa to viac krat nestane na co to hovorit?? muzi neveru neodpustaju, odpusti len zena bohuzial ale je to tak
danielaa a za co stoji taky vztah,ked si dvaja klamu? bud sa rozidu a najdu si novych partnerov, alebo to zvladnu a ostanu spolu.