preco chlapi klamu

Príspevok v téme: preco chlapi klamu
ahojte ja tomu vazne nerozumiem vravia ze nas lubia a pritom sa v nich ani za svet nevieme vyznat....klamu nam a mi si nahovarame ze je vsetko v poriadku a pritom to tak nie je aj v mojom vztahu nastala chyba a ja ju neviem dalej riesit mam pocit ze som lahostajna vlastnemu frajerovi ze ma uz nemiluje mozno si to len nahovaram ale nechcem sa tym utesovat dajte mi prosim vas nejake rady ako zistim ci ma naozaj este miluje neviem co mam robit a som z toho dost smutna a zufala

dakujem za vasu pomoc KARMA
:-/

jajka001_

jaj toto. no, to je blby problem dnesnej netovej doby. keby s nimi len tak kecal tak to ani nezistis, a co oko nevidi, srdce neboli...nemozes mu zakazat sa bavit s inymi, mala by si mat viac sebadovery a verit si ze lubi len teba, otazka je naco potom vyhladava ine, vsak. ale ty mas tiez urcite kamaratov, s ktorymi sa rozpravas a neberies to tak, ze sa nieco deje, aj ked povedzme s nimi flirtujes. no, napatie medzi partnermi a ista miera ziarlivosti je ok ale ked to prekraci hranicu, a su hadky na dennom poriadku,nie je to ok. on si mozno len potrebuje dokazat ze je stale atraktivny aj ked ma priatelku, teda teba. pozve ju , ale nejde. mozno je to len take zdvorilostne, priatelske, inak, vies ak by fakt siel, to by bolo ine. ale chapem ze ta to trapi aj mna by to trapilo. tento problem ma teraz vela parov, asi treba akceptovat, ze je doba internetu a nejak tomu tie vztahy prisposobit. asi som ti moc neporadila :) funguje to, ze nerob inemu to, co nechces aby robili tebe. skus spravit nieco podobne, tak aby o tom vedel a aby vedel, aky je to pocit. potom sa na to bude divat inak, a snad pochopi ze balit ine baby, ked je zadany, nie je ok. aj ked to robi len zo srandy.

hmmm no asi mas pravdu a moc na nom visim ale je to len z obav ze o neho pridem a pokial ide o veci v ktorych mi klame su to aj malickosti aj vaznejsie veci vies on nieco spravi a o par tyzdnov uz nevie ze to spravil napr si tak vypisuje s babami pozyva ich von a taak ale so ziadnou sa nestretne len si s nimi pise(zatial) neviem preco to robi

jajka001_

vysvetli mu, ze ti nemusi klamat, aj ked ide o malickosti. a ty mu na oplatku nebudes robit zbytocne sceny. lebo muzi casto klamu len preto, aby sa vyhli hadkam.

jajka001_

skus napisat konkretne, v com ti klame. je fakt ze niekedy jedna strana berie vaznejsie urcite veci ktora druha strana nie. nie vzdy dokazeme byt objektivni, preto chapem ze sa tu pytas, co si o tom myslime, len skus napisat konkretne, o co sa jedna.
urcite vam pomoze rozhovor ale tiez nie je dobre sa v tom pitvar a tiez treba byt do urcitej miery tolerantny, vzajomne. uz to ze na nom tak visis, nie je dobre, a to ti skresluje pohlad na situaciu. kopec veci by si brala viac lightovo keby si bola zaneprazdnena.

jajka001_

precitaj si este raz co som pisala ocividne si to nepochopila nechcem hrat na neho finty ved vravim ze mi klamstva vadia no nie a nebudem robit nieco co nechcem aby on robil mne a tiez nechcem aby plakal chcem len aby mi odhalil svoje emocie to co citi a nebol az taky sebecky rozumies mozno mas pravdu ze som nevyzreta ale nemala som kde vyzriet ked toto je moj najvaznejsi vztah kedze uz poznam aj jeho babku a podobne no ide o to ze hej hoci bol pri mne ked som mala uraz to neznamena ze ja ho nepotrebujem tiez rovnako aj teraz
vies ja robim vsetko aby bol stastny a myslim si ze je stastny len mi niekedy jeho sebectvo zjednodusovanie veci a podobne dost ublizuje pretoze viem ze niektore veci mi robi schvalne

chcem sa s nim porozpravat no neviem ako zacat taky rozhovor preto som tu a ziadam rady nie su to ziadne finty ani nejdem na neho nic hrat viem ze taky vazny rozhovor sa neda zacat len tak hocikde a hocikedy a chcem aby mal aj ucinok tak mi bud porad alebo nie ale netvrd mi ze som zla priatelka ked chcem situaciu v ktorej sa nachadzam riesit

okej

Genesis
moc moc ti dakujem za tvoje slova v mnohych veciach skutocne citim ze mas pravdu a ze to aj na mna sedi je vidno ze mas predsa len svoje odzite vies boli casy ked som verila ze dobry ludia sa budu mat dobre ale nebolo to tak zomrel mi dedko to bol najlepsi clovek na zemi neskutocne mily uctivy priatelsky cela dedina ho milovala a aj ked je mrtvy uz 3 roky stale rovnako to boli spominam to vsak z dovodu ze on konal dobro ale v zivote si presiel mnohymi zlymi vecami zazil mnoho bolesti a padov no vzdy vedel vstat na hrdo kracat dalej ak by boli tie veci s ludskou karmou pravdive nemal by sa tak zle ako sa mal bohuzial

myslim si ze dnes ide najme o to ze v zivote a aj vo vztahoch je uspesny najme ten kto vie menit rychlo kabaty a chodit v tom

jajka001_

vies pripadas mi nevyzreta na vztah. ocakavas ze on sa bude nejakym sposobom chovat, najskor to mas odpozerane z filmov. jedna vec su tvoje predstavy a druha realita. chces nejaku fintu aby si zistila ci ta naozaj miluje. no, ak ti hovori, ze ta lubi, a snazi sa ti vyhoviet, snazi sa aby si bola stastna, tak ta lubi. to musis citit, ci je to uprimne. ziadne hlupe finty nanho neskusaj lebo sa ti to vypomsti. chces, aby plakal? chcela by si, aby on takto rozmyslal? ze budem ju trapit aby som zistil ci ma lubi.

tatiana26
pozri o nicom ta presviedcat nebudem mas svoje skusenosti ale nevrav mi ze ty zijes niekde v rozpravke kde je vsetko dobre same haapyandy a podobne na to ja nie som bohuzial vies vidim to co na mna vplyva z okolia vidim co vsetko zle sa postavalo mojim kamaratkam a blizkym a rozhodne to nebolo z dovodu ze by sa negativne divali na svet ja verim v harmoniu a ze tam niekde je aj dobro ale taaaaaak strasne dlho som to uz nevidela ze jednoducho neviem ako dalej....nerada by som si anhovarala ze bude vsetko okej a podobne ked to tak nebude a hej spravne si postrehla ma problem s tym ze neviem verit chlapcovi s ktorim budem uz pomaly rok a zamyslela si sa niekedy ze preco to tak asi je a dievcata maju problem verit vlastnym frajerom????

ja ti poviem preco je to tak u mna mam 20 a za cely svoj zivot som narazila iba na idiotov ktori mi klamali ponizovali ma alebo roznymi sposobmi sikanovali a pozor toto nie je rozpravka neprisla ziadna vial co by mi pomahla ani ziaden clovek nestal pri mne co by ma podrzal vsetko som si musela preskakat sama

preplakala som sa v zivote uz strasne daleko a teraz ked mam konecne pocit ze som stastna bojim sa ze sa to vsetko znici a ja pridem o to co mam (o svoju lasku...) nikdy som nemala tak vela ako mam teraz nikdy som nezaspavala s uchom sa srdci mojej laske ale teraz ked to mam bojim sa ze to stratim a zase zostanem sama lebo zivot neni rozpravka ziadne stastne konce sa nekonaju len same skusky a ked jednu zdolas pride dalsia nemas cas na oddych a chvilku pokoja stale musis byt v strehu a premyslat ako dalej

a predstav si ake je pre mna tazke byt s niekym o koho citoch sa potrebujem presiedcat....je to asi hlupe ale je to tak nechcem byt lahostajna niekomu koho milujem a tiez ho nechcem stratit

preto ma skus pochopit a nie sudit

Genesis

a tatianu26 si nevsimaj :) ... vela depresivnych jedincov ma uplne uzasnych partnerov :)

ziadna vyzarujusa a odrazajuca energia nie je v sulade s praxou :)

inak by sa v zivote dobrym ludom nedialo tolko zla a na druhej strane tolko hroznych ludi by nemalo tak uzasneho partnera :)