no pravda je ze zatial neviem ze by niekam isiel s nejakou babou ale nechapem preco si s nimi musi vypisovat vies dozvedela som sa ze to robil dost dlho predtym nez sme sa spoznali ale ked si s nimi pise vola ich na "rande a tak" neviem ako to mam brat a preto som taka aka som najmä teraz ked ho potrebujem ho nechcem stratit ale vravim si ze mu asi nestacim ked to robi napadaju mi vselijake veci napr ze so mnou je len pokial si nenajde lepsiu a podobne hoci viem ze je to blbost lebo tie dievcata ho aj tak odmietaju a pise si s nimi sporadicky a asi mas predsa len pravdu ked vravis ze si potrebuje nieco dokazat :-/ to je to najhorsie na tom vies ak si musi teraz nieco dokazovat ked ma 23 co bude neskor???? :-( :-/
preto chcem vediet ako odhalim jeho klamstva aby som nerobila zbytocne zo seba hlupaka preetoze stale mam v sebe silu na ukoncenie vztahu aj ked tvrdim ze ho nechcem stratit vies ak by som mala nechat robit zo seba blazna fakt to radsej ukoncim a pojdem dalej
rozchod mi pride ako lepsia alternativa nez zivot v neistote
a pokial ide o to co si spominala ze by som si mala aj ja vypisovat obavam sa ze by neziarlil :-// neviem ako by som to mala spravit