Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

preco chlapi klamu

Príspevok v téme: preco chlapi klamu
ahojte ja tomu vazne nerozumiem vravia ze nas lubia a pritom sa v nich ani za svet nevieme vyznat....klamu nam a mi si nahovarame ze je vsetko v poriadku a pritom to tak nie je aj v mojom vztahu nastala chyba a ja ju neviem dalej riesit mam pocit ze som lahostajna vlastnemu frajerovi ze ma uz nemiluje mozno si to len nahovaram ale nechcem sa tym utesovat dajte mi prosim vas nejake rady ako zistim ci ma naozaj este miluje neviem co mam robit a som z toho dost smutna a zufala

dakujem za vasu pomoc KARMA
:-/

elsa5.5

asi tak s tými kamarátmi ked ide von tak ho nechaj ked teda vieš s kým je a kde je a menej sa s ním hádaj čo znamená bohužiaľ prispôsobovať sa ked je sebecký

Genesis

prepac karma rad by som ti povedal ze vsetko bude dobre a budes stastna s nim cely zivot ... lenze ja sa nesnazim ludom davat falosne nadeje .. z toho ako pises skor je vysoko pravdepodobne ze z toho jedneho dna budes poriadne sklamana a nestastna

mozem ta ubezpecit ze nejedna sa len o dnesne vztahy ... tento problem je stary jak ludstvo samo

ale zas chapem ta o co ti vo vztahu ide .. si citlivy typ a tie to v zivote lahke nikdy nemaju ... jedine co ti mozem drzat palce nech patris do toho maleho percenta vydarenych vztahov

jajka001_

mas pravdu ze by som mu mala dat priestor ale ked prave na ten priestor potrebujem aj doveru vies a niekedy je to vazne velmi tazke najmä ked ja sedim doma a trapim sa s kym je a co robi....mas vsak pravu ze to nie je spravne a ja som taka nebola no ten uraz ma uplne zmenil nemozem tancovat a nemam ziadne ine zaujmy tak som bud s nim alebo sedim tu za pc a pisem si s nim na fb no a preto si uz asi niekedy zaciname liest na nervy moc ma desi ze to tak pojde dalej

Genesis
no ty si mi teda dal ja som prave take dievca co potrebuje istotu potrebuje vediet ze ked budem padat moj priatel ma zdvihne potrebujem vediet ze chce byt so mnou a ze chce aby sme mali spolocnu buducnost vies ja totizto nie som bezec na kratke trate nezacinam vztahy na par mesiacov a len za ucelom nejakeho flirtu u mna ide vzdy 100% o lasku a tu ocakavam aj z druhej strany preto potrebujem mat pri sebe niekoho komu mozem verit kto to so mnou mysli vazne a skutocne ma miluje ale asi mas pravdu a ja som len naivna soplana ktora bude ta co ju rozchod polozi na lopatky na dost dlhu dobu....nepaci sa mi totiz ako vyzeraju dnesne vztahy kazdy kazdeho podvadza kazdy kazdemu klame a podobne vobec neviem kam takto spejeme :-/ :-/

Genesis

jednoducho vztah trva len dovtedy kym:
1. jeden z partnerov neumrie
2. jeden z partnerov nenajde niekoho lepsieho ktory on bude mat zaujem
3. jedneho z partnerov ten druhy prestane bavit alebo mu nezacne liest na nervy

bohuzial aj laska je vdaka prirode casovo omedzena

jednoducho clovek nikdy nebol geneticky robeny na to aby zil v paroch ... preto tolko partnerov podvadza a aj ked maju partnera hladaju stale niekoho lepsieho ... jednoducho sa snazia pre seba najst jedinca s najlepsim moznym genetickym potencialom a aj inymi potencialmi na ktoreho so svojim potencialom este maju ... a bohuzial tato pravda plati pre muzov aj zeny

na vine je priroda nie clovek ze je to takto bohuzial

keby ta mrcha chcela aby sme sa milovali a boli stastni cely zivot tak by sme boli

hej hej rozumiem ti vies on mi klame v malickostiach povedal napr sestrinej spoluziacke (14-rocnej babe) ci by nas nenakreslila a on nam urobila krasny portret podla fotky z autobusovej stanice ktore vznikla presne na valentina a vies co mi povedal? ze ju spalil ze sa mu nepacila nechal ma v tom cely den a na druhy den rano ju polozil predomna na postel....vies on vysiela pre man zmiesane signaly na jednej strane mi gestami a malickostami dokazuje ako ma lubi a na druhej mam aj pocit ze to tak nie je napr ked sme vonku a on sa zacne pred kamaratmi predvazdat a zacne po mne kricat a prikazovat mi :-( som z toho zmätena nemam skusenosti s tolkymi vztahmi mam 20 rokov a on bude mat 23 a tiez nema moc skusenosti so mnou prisiel napr aj o panictvo verim mu ale niekedy mam vazne pochybnosti

clovek sa boji nahlas hovorit o svojich pocitoch a najmä pokial sa naucil vsetko dusit v sebe nechcem totiz aby mal pocit ze mu nieco vycitam alebo podobne viete

chcem aby bol stastny so mnou a chcem aby chcel aj on to iste pre mna

Genesis

ja som s chlapom nechodil .. ale z 11 vztahov co som mal ma podvadzalo 6 zien a klamalo a ked som na to dosiel miesto prepac mi este vynadalo a zachovalo sa ku mne ako k spinavej handre. a pritom to boli tie typy do ktorych by to nikdy nikto nepovedal .. hotove chodiace matky terezy

osobne mozem poradit nikdy na na vztah nespoliehaj a ani na partnera ... jednoducho vo vztahu istoty a pravdy nehladaj ... vztah nie je nieco co je na vzdy v 80 percent pripadoch a povacsine vzdy jedneho zo vztahu to na konci poriadne zaboli