system:
"neslubujem to co nemozem na 100% splnit, ak si myslim ze to mozno nesplnim poviem ze " mozno ""
no toto uplne chapem :)))
a potom nedostanes taku divnu odozvu, ze si stale neisty, alebo dokonca nespolahlivy atd? - teda aspon pri tom prvom "mozno"
No napr ja klamem vtychto veciach:
niekto sa ma opyta, preco si nedokoncil skolu? ja poviem "nespravil som skusky" ale v skutocnosti som na ne ani nesiel. Klamal som? :)
alebo: poviem ze moja hmotnost je 107 kg, kdezto v skutocnosti to je 100 kg. klamal som? ANO :D avsak - ak by som povedal realitu, dostaval by som "anorektik" otetovanie od nich a este by im to mozno pokazilo den ze "dpc, ako to robi ?! " - cize ja neviem ako tu, avsak neklamal som preto, aby som si polepsil, skor zhorsil :D presne ako v tej skuske, lebo ak by som im povedal pravdu, ze nechcelo sa mi ist na skusku, pytali by sa ma ci mi nahodou nepreskocilo, a aj tak odsudili moje myslienky, preco som t ourobil a tak dalej...
tieto klamstva su u mna bohuzial nutnostou, pretoze zacinal som s uprimnostou a jedine co som dostal je ze som naivny, sialeny samovrah, nezodpovedny, kaslem na zivot atd.
cize to klamstvo je asi "z milosrdensta" :)
ja neviem, kde je problem? je prblem vo mne, ze klamem? alebo v tom, kto ma nevie pochopit a to klamstvo ho uspokoji? (pravdepodobne OCAKAVA taku odpoved a nie je schopny PRIJAT inu..?!)