Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Ahojte prosim Vas mam za sebou fyzicke testy aj psychotesty, a teraz ma caka lekarska prehliadka,chcel som sa spytat je velmi narocna?neviete kedy by teraz mohli brat, ci je to pozastavene myslim na policajnu skolu do Pezinka
ja by som chcela ist na jazdnu policiu, vraj sa da studovat aj v KE? je to pravda? kamoskina mama je policajtka a ta povedala,ze v KE je len nadstavba? alebo ako to vlastne je?
tommyk:
Gratulujem!!! Ten boj stal urcite za to a vitaj medzi nami! Drzim palce a zelam vela uspechov :-)
Blahoželááám kolega. No vidíííš, čo som ti hovoril? A si tam ;), len dúfam, že nebudeš taký ..... ako poniektorí policajti.
caute vsetci....dnes mi volal personalista, ze od 1.jula nastupujem na skolu do KE, takze urcite otvaraju beh, ale kolko ludi ide neviem, konecne to vyslo, DAKUJEM lodom co tu prispievaju K TEME, dik dik
kto ide 15.6 na psychotesty (Ke)?
Strejdo: Kedy budeš na skype? ;)
1 jula niečo hovorili ale tak nikto nič nevie
1. Jula sa ma otvarat dalsi beh v Pezinku je tak roxino?
cau tommyk, cital som tvoje prispevky a ja som na tom podobne ako ty, mal som nastupit uz teraz v maji, ale nejako to tiez na mna nevyslo... tiez by ma zujimalo, kedy bude teraz najblizsi beh v KE, ale nechce sa mi verit, ze uz teraz v juni po mesiaci bude dalsi... aj ked by som bol rad a este keby sa mi tak ozvali :)