Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Mato 345
Sa uvedom co pises.
Strejdo tu na fore pomohol az az a ako Ti napisal Sangvinik precitaj si dalsie strany dozadu a az potom tu na niekoho kdyaj.
Strejdo je Buzerant on si vkuse vymysla on je raz v skole raz ma 500 pripadov vyriesenych jemu neverte stale tu chodi iba nato aby bol zaujimavy ale je trapny neverte mu nikto ...
Strejdo ty pracuješ alebo si školák?
ahoj strejdo,nejde mi do hlavy ako si mohol pochodovat v KE na dvore ked uz mas vyriesenych 500 pripadov? jedine,ze by si patril medzi tych new V.I.PI..AROV?co tam nabehli minuly tyzden?
Aj u nás v Košiciach nastupuje od 10.10.2011 nový beh, ale iba okolo 20 policajtov.
už prestante s tými zákazmi, neviem kde to berete asi len bludy v televízii, ved vsade normalne vsetko "frčí" dokonca sa nastupuje do školy v PK.
Aké fyzické, keď oficiálne je zákaz?!? Či tlačenky si behajú po previerkach jedná radosť a ostatní majú smolu?
Mato 345 no ako ti dopadli fyzické? Dnes som videl, že boli prijímačky u nás v KE, my sme tam pochodovali na dvore.