Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Hmmm, koľko ľudí sa tu o mňa zaujíma, to ma teší ;). petpa ku tvojmu príspevku len toľko: Citujem, čo som napísal v tom príspevku, o ktorom hovoríš:"Znamost uz je, povedal mi,ze momentalne iba na stredkolske miesto, tak mu hovorim, ze mne je to absolutne jedno." pepta, podľa teba som na stredoškolskom mieste? Známosť, ktorú som mal v ten čas mi do zboru veru nepomohla, to bolo v novembri 2009 a prijatý do zboru som bol v apríli 2010, keďže mi tá moja "známosť" nepomohla, takže čisto bez tlačenky.
Takže neže ja mám krátku pamäť, ale ty nevieš čítať medzi riadkami. 10 rokov som sa snažil dostať do zboru? :D to mi je novinka, keď len 4 roky pred prijatím som skončil školu, máš to v hlave trošku popletené. Ale viac sa k tomu rozvádzať nebudem, si iba ďalší trapko, ktorý ani neviem, či tu vôbec niekedy niečo písal a aj keď, tak určite odveci.
A este nieco k mojmu prispevku nejsom nejaky debilek co skoncil ucnovku na same 4 :D cvicim vyse 5 rokov ....psychotesty som uz robil parkrat a v pohode mi dopadli cize viem co tam vsetko je.A praca policajta by ma naplnala pretoze potrebujem nestereotypnu pracu.
Caute som sa chcel spytat dal som si ziadost do Seneckeho okresu ...su tam velke podstavy myslite zeby bolo mozne zeby ma vzali samozrejme po vsetkych tych testoch ?? ci neni vobec sanca jak tu citam o tom zakaze takze tak :) dik za odpoved
ahoj strejdo. par prispevkov nizsie si pises, ze si nemal tlacenku pri vstupe do pz. asi mas kratku pamat. pozri co si pisal este pred takmer dvoma rokmi: www.zdravie.sk , je to prispevok v case 22.11.09 23:21. a viac sa mi uz listovat v tvojich prispevkoch nechcelo. pre tych, ktorym sa nechce rozklikavat toto forum napisem len, ze podla tvojich prispevkov si sa snazil dlhu dobu dostat cistou cestou, podla vlastnych slov az 10 rokov, kym si sam neprisiel na to, ze si musis hladat znamost, ktora ta pretlaci, resp. ktora ta posunie dalej. nech si o tom kazdy spravi nazor sam.
kto ide 18 na skusky do košic....hm na fyzicke
Tak tak A-LEX.
drakon pýtal som sa ťa, či by si chcel robiť skrátené a nie či by si chcel ísť na dôstojnícku. Si si to prekrútil ako tebe pasovalo. Vidím, že obmedzenosť niektorých našich kolegov nepozná hranice. Ináč, kto je na vine, že si čakal na dôstojnícku 10 rokov? Jedine ty. Či aj to by si rád zvalil na niekoho druhého? Každý je sám strojcom svojho osudu, keď niečo chceš, tak to dosiahneš. Či si iba čakal, že sa ku všetkému dostaneš ako slepé kura k zrnu?´To by som sa nečudoval, je medzi nami veľa takých policajtov, čo za mesiac nič neurobia a len čakajú na 12teho, keď im nabehne výplata.
A si tam? Musíš mať výšku a to, podľa svojho písomného prejavu určite nemáš, takže nesplietaj blbosti a nezhadzuj sa! To chceš povedať, že s tým zmýšľaním máš už minimálne 34-35 rokov (keď vezmeme do úvahy, kedy sa končí zhruba výška + 10 rokov) Sa nedaj vysmiať!
Jaaj, chlapci, máte niektorí po 18-20 rokov, prd viete o živote, telesne ani jazykovo absolútne nespôsobilí, ale vidíte sa ako veľkí poldovia! Pomaly, postupne, cvičiť, trénovať jak telo, tak myseľ - hlavne :-)
skus mi nieco hovorit o tom,ze nikto nechce ist na dostojnicku..ja som na nu cakal 10rokov!!!!!
Vy tu furt len o Policajnom zbore točíte. Nie je tu nikto kto je v Zbore väzenskej a justičnej stráže? Že by prispel neakými radami, prípadne skúsenosťami či zážitkami z tejto oblasti silových zložiek...
No, o tlačenke pochybujem, keďže som žiadnu nemal, skôr to považujem za trest. drakon nevidíš do hĺbky našej skupiny, takže je od teba veľmi odvážne vyjadrovať sa k našej skupine, či už negatívne alebo pozitívne. vaculik01 mal pravdu, že keby si sa viac učil, tak by si v tej skupine mohol byť aj ty. Myslel to tak, že keby si mal vysokú školu. A chcel by si robiť skrátené vyšetrovanie??? Pochybujem. Naša skupina vznikla preto, lebo nikto, resp. málokto chce robiť skrátené vyšetrovanie a preto sme boli prijatí do zboru na pozíciu skrátené vyšetrovanie, keďže sme pred nástupom do zboru mali už vysokú školu. Ja to považujem za trest, nie za VIP, vyskúšaj si túto prácu a potom posudzuj.
Dúfam, že je už všetko vysvetlené a môžme túto tému uzavrieť, lebo nepatrí k meritu veci, ktorá sa rozoberá v tejto diskusii.