Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Policajná škola

Filthy

Tak diky ze ste taki mili :) ja som neni lenivy kukal som toto forum ale chcel som si to uistit ...ale nabuduce jebem nato diky moc soi

A-LEX

Na tomto fóre už bolo dopodrobna rozoberané asi všetko, čo sa týka prijímacieho konania a nie raz! Naozaj "zbožňujem" takých borcov, čo sa včera zobudili a zrazu by chceli vedieť, mať všetko pri minime vlastnej námahy. Chlapci, takto to nepôjde.
Sangvinik s tým dôchodkom je to tak zhruba, ako píšeš, po tých pätnástich rokoch... Nie je to bohviečo, to len bežní ľudia si myslia, že policajti sa majú v dôchodku, ako prasce v žite. Možno niektorí aj majú, ale nie po 15 odslúžených rokoch! Potom, že popri dôchodku kopa bývalých policajtov ešte pracuje... Ale aj to býva tŕňom v oku bežným ľuďom, pravda...

Strejdo

Filthy, keby si to fórum aspoň zbežne preletel, tak by si sa takéto otázky nepýtal. Tí, čo sú tu od jeho vzniku vedia dobre, čo sa tu píše a čo nie a aj tvoje otázky tu boli neraz rozoberané, už len keby si do ľava hore do okienka Hľadať niečo napísal, ale...

Sangvinik1 nastupný plat je cca. 550eur, ale ten sa zvyšuje po 2 rokoch v zbore, nie po 4och (výsluha rokov), či tými 4oma rokmi si mal niečo iné na mysli?

Sangvinik1

Ahojte dnes som sa dozvedel, že na východe ma bežny policajt nastupný plat 550 eur netto garantovaný na 4. roky potom sa mu zdvihne podľa tabuľky.
Ked nepojde na VS do BA po "15 rokov" práce mu prináleží dôchodok cca 300 eur.

bori.s

Filthy: ale to tu predsa všetko máš a už aj viackrát popísané ohľadom pohovoru. Lenivosť čítať? Či len pohodlnosť? Včera si zistil, že chceš byť policajtom (z tvojich príspevkoch mi to tak vyplýva)? A vulgárne slová si nechaj pre najbližších ;-)

otrava3

Filthy:

napíšem ti to ja aby sa iní nezdržiavali áno jedna miestnosť dotazníky a potom sa spýtajú na tvoje miery a potom pôjdeš domov no a ešte odovzdáš pár veci napr vysvedčko rodný a tak a potom niekedy ti pošlú list že tvoja žiadosť buď postúpila alebo zamietajú a potom niekedy sa ozvú ohľadom previerok :))

Filthy

Cauko ludia 15.11. mam pohovor v Ba mozte mi niekto len v skratke napisat ako to funguje ??Niekde som cital ze to nahrnu ludi do jednej miestnosti nieco im tam vysvetlia a potom sa vyplnaju tie dotazniky.Chcem sa spytat na prijimacky to by mi mali v den pohovoru oznamit kedy su alebo mi to dojde postou zase??