Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
mne nepovedala aby som priniesol ved si to možu sami vypýtat:)
mne vravela ze si mam ist vybavit vypis alebo odpis( teraz neviem :) na kvetnu do BA a to mam prisniest toho 3.1. na krajske, tiez sa cudujem naco im to je....
caute chalani, vidim ze sme viaceri co cakame :D ja verim tomu ze to pekne pride hh. a pokial viem treba vypis z registra. tak mi povedala ze vypis. s odpisom je to zlozizejsie trochu sa mi zda
mne vravela ze si mam ist vybavit vypis alebo odpis( teraz neviem :) na kvetnu do BA a to mam prisniest toho 3.1. na krajske, tiez sa cudujem naco im to je....
mne o registri trestov nepovedala nič.
toho 3.1. si mame doniest na krajske vypis registra trestov alebo odpis? bo teraz neviem co mi presne personalistka povedala....tiez neviem preco si register trestov nezistia sami....
nebojte sa nič ideme spolu:) . každopádne si zhánajte kimono:D
Ja som tam včera volal, bolo mi povedané, že žiadosť bola poslaná na Okresné riaditeľstvo na podpis riaditeľovi a že behom tohto týždňa to bude naspäť. Záleží na tom, kde si žiadosť posielal, ja som posielal priamo na Bratislava 2, ale tý čo posielali na krajské riaditeľstvo, nemuseli čakať na podpis od krajského. Takže len vydržať.
no prosim agent roxiiino bude mat už aj služobák :)) ja dalej čakám na telefonát