Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Strejdo: alebo radsej vezmu toho co ma väcsi brrrm brrrm :-D
Podmienka to nieje, skôr taká nepísaná podmienka. Pešie hliadky sú iba málokedy a málokde. Samozrejme, že radšej zoberú do zboru toho, kto má vodičák.
Majo: Vodicak nie je podmienka. Vezmu ta aj bez neho ale iba do pesich hliadok. :-D
majo56984, v dnešnom svete kto nemá vodičák, tak je ako neúplný človek, nie to ešte aby policajt nemal vodičák, či si myslíš, že budeš hneď krajský riaditeľ? Lebo ten má vlastného šoféra.
duffus:
nie posielal som rovno na krajske. povedala ze tento tyzden sa ozve. takze cakam a pomaly si riesim veci hh
new01:
Myslím, že si na začiatku posielal svoju žiadosť o prijatie do PZ na niektoré z okresných riaditeľstiev. Keby sme poslali priamo na krajské, už to máme vybavené. Ale teraz, musia posielať žiadosť na okresné, kde sa hlásiš, tam to podpíše riaditeľ, z tadiaľ to posielajú na, krajské kde to tiež musí podpísať riaditeľ. A keďže je medzi sviatkami, tak to dlho trvá. Pýtal som sa na ten termín 3.1. a bolo mi povedané že to v pohode stíham.
duffus:
vo stvrtok? ty vole :D a nepovedali ti na co cakaju? hh. to bude potom vsetko na rychlovku
new01:
Ja čakám z bratislavského kraja, dnes som tam volal že vo štvrtok sa ozvú.
chalani kto z vas tu caka kym sa mu ozvu z bratislavskeho kraja? ci sa vam uz ozvali?