Policajná škola

rosomaaack

Ahojte, chcem sa spytat na diktat a sloh ci bol lahky alebo zlozity, popripade ake temy slohov boli na vyber? Dakujem

tako

bolo to v relácii ako to nespackať psychotesty ti platia rok.... takže ak si dneska nespravil tak po pol roku môžeš ísť ešte raz

Torero

65 som mal.

Ale nezáleží potom, či si už bol na psychotestoch, alebo ešte nie (pred fyzickými)?? Lebo ja som už bol, spravil som, ale väčšina dnes hovorili, že ešte neboli, tak či sa to teda aj podľa toho tá oprava neurčuje? :)

A odkiaľ máš info, že môžeš po polroku opraviť fyzické? Lebo ja som sa ešte nedopátral ofic. odpoveďe na túto tému...

tako

na opravné môžeš ísť po pol roku ak si nespravil fyzické... ja som si spravil fyzické na 42 bodov takže som spokojný :) a na diktáte si kus verím že som to snád dal tak neviem aké si mal číslo ?

Torero

tako, takže si vtedy nespravil fyzické, keď si bol druhý krát?

Lebo ja sa tiež obávam, že to dnes bolo na hrane (telesná myslím, slovenčinu som určite dal) tak zároveň dávam otázku, či je teda možnosť prípadne ísť na opravné z telesnej, kto o tom môže rozhodnúť a po akom čase sa to smie opravovať??? (Lebo dnes pri prezentácii najskôr jedna povedala, že žiadne opravy sa neuznávajú ale slovenčinárka sa pýtala, či je tu dnes nejaký opravovač, lebo aj takých mávame...

Ale môžem zhodnotiť, že 100m beh, skok a brušáky boli v pohode, z každého mám po 8 bodov. Obrovský pozor na zhyby, tie som mierne doserkal no a 12-minútovka sa na priemer dala, na plný treba zamakať :)

kadet, sám si sa rozhodol v októbri?? Lebo ja som bol písaný tiež na okt. ale personálna ma nahovorila, že nech idem dnes, lebo jej vypadli uchádzači no a mám z toho zlý pocit, z tej telesnej...

tako

Nie ked som tam bol prvý krát tak sme behali v zime bolo prijemných -10 stupňov sneh bol tak po členky a jeden chalan sa pošmikol a spadol pri behu na 12 minút a musel bežať dalej... a ešte chcem pripomenúť pri počítaní brušákov musí mať každý 80 chápeme sa ? Lebo tie si počítame navzájom..

Torero

Vďaka všetkým :)

No ja som ešte aj po chorobe, určite to doseriem, už to vidím... Schopný som zatiaľ tak na stovku, brušáky a skok. Inak keď napr. sa pošmyknem na odraze pri skoku, tak mi dá možnosť opravy? Alebo poprípade by niekto spadol pri behu na 100m? Ďakujem a pevne verím na zajtra :)

tako

Tiež sa tam zajtra chystám dúfam že to všetci dáme ale netreba zabúdať na diktát, sloh a na ťažký 12 minutový beh...