depresie, nechut, beznadej, monotonnost, nuda, zufalstvo, nenavist, samota, nezaujem, bez zalub, neustale pritomna minulost, ... . V 22r.
staci si povedat dost?a zmenit to?stane sa tak vela? vysoka ma nebavi, priam je mi z nej uzko, tak ju ukoncim po 2 rokoch...a co?tyrat sa len preto aby bol titul, aby bola poistka, aby bola dobra praca aby to aby hento. zahlasim sa na inu, nieco k comu mam blizko, mozno jazyky, mozno umenie... nebude ma to tiez naplnat?tiez odidem. zivot je kratky aby som mrhala prilezitostami a nehladala to ,,pre mna,,... praca stereotyp, ubijac mozgovych buniek, nepotrebna suciastka v sufliku inych...peniaze sli vsetky na skolu, neostalo ani na topanky.kedysi som citala, historia ma fascinovala, kreslila som, sportovala, vedela sa nadchnut, hudbu som milovala, mala rada humor, mala napady, aj rada manualne pracovala... rozmyslam kedy ma to vsetko preslo... co som urobila zle.co nevyslo.
zmenili ste niekedy razom zivotny styl?
zmena zivota
zacni si zivot uzivat. rob to co ta fakt bavi.
nie je dobre hadzat poistky za hlavu lebo sa ti moze stat ze ti nic neostane.
nie je dobre investovat len do poistiek lebo neostane nic, co by ta tesilo.
je to tvoj zivot a je na tebe, aby si si to rozvrhla tak, aby si aj bola stastna, aj mala nejake zivotne istoty. neoplati sa byt hlupy. v tomto ti nikto neporadi lebo je to tvoj zivot, musis prist na to sama, o tom je dospelost, o zodpovednosti. uz za teba nerozhoduju rodicia. ked sa nieco pokazi, je to na tebe.
prave som si spomenula...ked som mala 22 mala som pocit ze som stara, ze uz vsetko najlepsie mam za sebou a podobne. mozno je to tiez vas problem. ten blby pocit ma presiel az v 25ke.
vzchop sa...ono to nejde povedat a zrazu je vsetko ok.
lost: vdaka za link ale live ma pre mna ovela lepsiu atmosferu...pozri www.youtube.com a porovnaj to s originalom. bol vtedy fascinujuci.skuska dopadla fajn. blbemu stastie praje. skoda ze z toho nemam radost.
Ja som podobne na tom.Najviac z mojich zalub mam rada muziku ktorej sa aj dost venujem ale teray to akosi upada.V poslednom case sa neviem poriadne zasmiat na veciach na ktorych som sa vzdy smiala.Kazdy sa ma pytal ako sa mozem stale smiat.Tesila som sa z kazdej malickosti ked sa mi hocico zadarilo ale teraz neviem co sa so mnou deje.Nemam na nic naladu,na skolu kaslem a nedokazem sa sustredit.
Ked sa v skole cez prestavku rozpravame s babami zrazu sa zbadam ze som myslou uplne inde a neviem o com je rec.To iste aj cez hodiny a potom neviem co sa deje.Mam tri tyzdne pred absolvenskymi skuskami a neviem ako to zvladnem.Niekedy uz fakt nevladzem.Som uplne mimo a vobec neviem kde sa stala chyba.
schyza
mozno len haldas samu seba..
hladanie (zvacsa) nie je med lizanie..
a hlavne ak clovek hlada nieco a an inevie ako sa to vola, ale VIE ze to existuje, tak zapne google a je zufaly ze oh my... ako zacat? a tak hladanie az "boli"...
ale raz to najdes :)
a ked to najdes... tak ten pocit bude neopisatelny..
Kasli na vsetko a zi tak aby ta zivot bavil :D Vypocuj si pesnicku od e Elánu - Nepereživaj presne podla nej zijem :D
ale vacsina vysokych skol je na jedno kopyto a aj ked si vyberies inu budes sa na nej ucit kopu zbytocnosti, nezmysly
ale to ze zmenis skolu alebo ze sa budes nutit ju dokoncit ti nepomoze
keed ju raz dokoncis alebo ked ju trebars vymenis este terza za inu tak na chvilu pocitis ulahcenie ale potom sa vsetko vrati
tie pocity - nuda, bezmocnost, zufalstvo atd. sa nezmenia
aspon tolko moj nazor..
inak ja mam taky isty problem ale som este len na strednej
ja mam vlastne kopu zalub a kruzkov vselijakych..ael v podstate ma nic enbavi..
uplne mam depky, ziadnych priatelov ako keby ze sa na nic netesim nikdy..nevem co s tym...ja vela citam a to mnozstvo literatury najma ezoteriky, osobnostneho rozvoja mi pomaha ale aj tak to enma nejaky trvaly ucinok