Chorý škrečok

Príspevok v téme: Chorý škrečok
tina20

Ráno som sa zobudila a môj škrečok ležal v klietke, nechodí, len sa plazí, ledva sa hýbe. Nechápem, čo sa jej mohlo stať, ešte včera bola v poriadku, dávali sme jej jesť len nejaké jablká, mrkvu, piškóty, nič, čo by jej mohlo ublížiť. Má len okolo 4 mesiacov, takže stará nie je. Presne na toto isté nám zomrel už predchádzajúci škrečok, bol v poriadku, no na druhý deň sa už len plazil a ťažko dýchal. Nevie mi niekto poradiť, čo sa jej mohlo stať? Najhoršie je, že zverolekári nechcú takéto malé zvieratká ani liečiť.

Nas milacik

Prosim vas mohli by ste mi pomoct moj skrecok Honey ma nadorcek na krkru vseci sa o nho bojime mala so uz 3skeckov 1samicu a 2samcov vseci to mali su .je syrsky ma 2,6roka Dakujem ak mi pomozete

SickHam

Ahojte. Mam skrecka asi tyzden je culy vsetko v poriadku ale ma vypadanu srst na nufaku a okolo papulky a take chrasty tam ma neviete niekto co by to mohlo byt? Dakujem

Deria

Kym pojdes k vet, aspon mu to s repikom castejsie omyvaj. (nie kamilkami! v nich su drobne kusky rastliny, co na ranu nie je idealne)Opatrne mu tam prikladaj celkom mokry obväz, aby sa mu ten repik dostal az do rany. Do obväzu mozes vlozit kusok vaty, lepsie sa nasaje ale v ziadnom pripade mu nedavaj na ranu len vatu!

Deria

"dieru v licnom vaku??!! Ty zartujes, s tym chod k veterinarovi. To ako si predstavujes? Ved moze dostat infekciu jak hrom, okrem toho ho to boli a okrem toho musi hadam aj nejako jest. Takto mu to dlho nevydrzi, chod s nim, pokial mu to nespuchne alebo nesposobi ine komplikacie.

Lucía Fid...

prosím Vás pomôžete mi prosím ... Dala som spariť mojich škrečkov a úspešne ale keď vyrástli sa pobili a jeden môj obľúbený ma dieru v lícnom vaku .. teraz mu s tade trčí potrava a bojím sa či sa mu niečo s tým nestane horšie .. čoo mam spraviť alebo akú potravu mu mam dávať

Deria

ja nechovam skreckov, konkretne ti neviem poradit ale urcite existuje na nete odborna stranka, ci forum o skreckoch, kde sa to dozvies.

Adriana11

Dobrý deň chcem sa spýtať aká podstielka je vhodná pre dlhosrstého škrečka. Teraz používam hobliny ale na kožúšku za sebou ťahá stvrdnuté guče hoblín.
Ďakujem.

go640out

Mirčul ak sa bijú dosť vážne ako napríklad pes zo psom alebo fena s fenou ´do krvvi´ tak stačí ak dáš do klietky nejakú vyššiu dosku alebo niečo cez čo sa k sebe nedostanú. A ak sa bijú primerane nie moc často tak netreba ich deliť

mirčul

Máme so sestrou dvoch škrečkov v jednej klietke a občas sa bijú. Je nutné ich oddeliť? A ešte sa začali dosť škrabať v poslednej dobe.. čo s tým mám robiť neviete niekto?