Bieliace pásiky CREST - skúsenosti?

Príspevok v téme: Bieliace pásiky CREST - skúsenosti?
future_white

Zdravím, uvažujem nad kúpou týchto bieliacich pásikov a chcela by som pravdivú skúsenosť alebo radu. Naozaj fungujú, nezničia sklovinu, ako sa používajú atď.
Dočítala som sa totiž zlé aj dobré skúsenosti a či sa dá veriť propagovaniu zo strany výrobcov za pravdivé, to sa nedozviem :)

Ďakujem za skoré odpovede

ivanatim

matikall - chod niekam uz s tymto tvojim spamom!!! Zaujimave, ze tu si to pisala pod uplne inym nickom :D
www.zdravie.sk

A aj ja ti aj sem napisem taku istu reakciu nech nezavadzas ludi n tie tvoje cinske smejky z alibaby:
Nie su pasiky ako pasiky. Tieto tebou propagovane su lacne čínske šmejdy dovezene z cinskej alibaby, neznačkový lacno vyrobeny brak s pochybnym cinskym nizkonakladovym zlozenim... Staci si zapnut alibabu a tam je tohto smejdu od roznych cinskych distributorov a vyrobcov plno...

matikall

Bieliace pásiky - -odkaz odstránený- je to naozaj ucinny produkt na bielenie zubov a porovnatelny s bielenim u zubara. Viem porovnat z vlastnej skusenosti.

happywoman

Skúsila som bieliace pásiky na zuby Crest. A výsledok? Domáce bielenie zubov a bieliace pásiky na zuby sú čoraz populárnejšie už aj na Slovensku, pretože ľudia stále prichádzajú s niečím novým, nás ženy to samozrejme zaujme a niektoré z nás sú ochotné za tento „zázrak“ čo nám vybieli zuby zaplatiť stovky eur. happywoman.sk

ivanatim

A zase je tu...to si fakt myslis, ze ti tento cinsky smejd na webstranke s podvodnymi vymyslenymi informaciami aj niekto zozerie?

ivanatim

anna571, chod niekam s tymi tvojimi reklamami...naco tam uvadzas to "track"? maximalna nedoveryhodnost ide z takychto webov na ake tu odkazujes...lacna cina

Lucynka333

Crest mi odporučili kamaráti v Amerike, že aby som vyskúšala. Tak som si ich aj kúpila, samozrejme na omnoho nižšiu cenu ako som videla na stránkach, z ktorých sa dá objednať. Nikdy som nemala veľmi žlté zuby, ale ako žena si potrpím na dokonalosť :D môžem potvrdiť parádne výsledky!! Trošku tie prvé rázy ma trhali zuby ale to prešlo, netreba to určite preháňať ako platí aj pri iných veciach. Ja som si dala dohromady 4 pásiky (2 pásiky za týždeň). To je záruka, že sa vám nezničí sklovina a výsledky sú viditeľné. Okrem toho som z Ameriky doniesla asi 6 ks zubnej pasty :D čiže zuby si umývam len ňou :)

Lilienn

Ja som s bieliacimi pasikmi Crest velmi spokojna davam si ich uz 10 den a vysledky su fakt viditelne mam polovicne balenie cena 70 eur a som teda sama zvedava na celkovu belost zubov celeho balenia ....samozrejme ta citlivost zubov sa zvysila to je take negativum ale dobre je si zaobstarat aj kvalitnu zubnu pastu a pravidelne sa o zubky starat.

Tusan

huhu - precitaj si recenzie overenych zakaznikov na heureke. Pasiky Crest tam odporuca kazdy...Overeny zakaznik je clovek, ktory naozaj v eshope nakupil a 10 dni po nakupe dostal do mailu dotaznik spokojnosti, kde mohol vyjadrit svoju kritiku. Tam teda najdes objektivne recenzie, tu najdes samozrejme len anonymov, ktorym mozes, ale nemusis verit, tak ako ty.

huhu

Tak teraz naozaj neviem..sakorytnačka napísala presne takúto istú recenziu na inej stránke pod iným menom..čomu teda veriť? že si to niekto vymýšla, alebo naozaj to funguje..no neviem