da sa schudnut behom? ked budem povedzme pravidelne behavat kazde rano tak 3x do tyzdna?
beh
ja som v jeseni behavala pravidelne asi 3x tyzdenne po 30 min, asi mesiac som takto behavala ale vobec som neschudla a tak ma to odradilo a teraz behavam asi len 2x za mesiac len aby som si udrzala kondicku. neviete preco som neschudla? nezacala som viac jest. uz fakt neviem, asi zacnem drzat dietu lebo cvicenie mi vobedz nepomaha
ja by som velmi chcela behavat ale do skoly stavam o piatej a nestiham to rano.a vecer som unavena a nechce sa mi spravit ani krok.ako by ste to vyriesili?
majda1:
pls mohla by si mi popisat tvoje zaciatky a tak? akou rychlostou priblizne si zacinala, kolko minut na zaciatku, po akom case si to predlzila a na kolko a tak..proste cely preiebeh tvojho chudnutia....daaakujem moc :)
Ja som zacala behavat rano, ale miesto toho aby ma to nabudilo, tak ma to strasne unavuje..cize berie energiu, a to mavam nieklko mesiacov pravidelne ranajky, vlocky na vode/s jogurtom s oriechami alebo kokosom.
Behanie sposobuje privelke otrasy, mnohi na to doplatia poskodenou chrbticou, zeny s velkymi prsami deformitami v prsiach.
Rychla aj dokonca pomala chodza je lepsia na telo.
Mnozstvo spalenych kalorii zavisi len od dlzky trasy, nie rychlosti, ako ju prejdes.
a da sa behom schudnut aj z brucha ? )))
ahojte.....ja chodievam behat 40 min na stadion a prestriedavam to s 20 min vo fitku....by som chcela ist na maraton ...stretnem sa tam s niekym?
JA SOM CEZ TYDEN V po KED MAS ZAUJEM byvam ri zimnom stadionee kde je dobra plocha na behanie myslimm pri toryse
faakt beh az tak pomaha?????....tak by som to aj skusila leen niekoho k sebe..:)))...som z Po...:)))...tak mi napiste ak by ste sa naahodou rozhodli...:)pa