Zdravím, včerajší piatok trinásteho nedopadol dobre, s mojou sestrou sa rozišiel frajer. Každého rozchod bolí, ale moja sestra je strašne zložitá povaha, upjala sa na partnera natoľko že tára že už nechce žiť a podobné kraviny, to hovorí snáď každá, lenže jej o týžden treba maturovať a ona neprejavuje vôbec žiadny záujem a hovorí že ani zmaturovať nechce. Celý život sa učila na samé jednoty, vynikajúca žiačka, učila sa veľa vecí navyše, lenže ona tvrdí že to všetko len kôli priateľovi. A potom prímačky na vysokú, ona chcela ísť do Bratislavy za priatelom, mala už výzie budúcnosti dokonca aj ohľadom svadby, lenze priatel je mimo hry...no proste sa všetko pokazilo, sestra mu nejakk prišla na to, že si s kamoškou dopisoval o tom, že ich vzťah neklape. Je na tom momentálne veľmi zle, dnes bola v nemocnici, je doma na infúziách a odmieta akýkoľvek kontakt s ľudmi, nechce jesť nechce nič. Psychológ a psychiater o tom sme sa už s našimi rozprávali ale tak...zataľ kým sa ešte nič nepodniklo prosím pomôžte :(
Moja sestra je na tom zle :(
Musite jej nejak vysvetlit, s citom a pochopenim, ze chapete co teraz preziva, ale musi sa na to povzniest. Musi zmaturovat, lebo potom by ju to mrzelo cely zivot, ze pre jedneho chlapa si pokazila buducnost. Nech sa cez vikend vyplace, ale potom nech sa snazi sustredit na maturity. No ak nahodou by to nezvladla, no co uz. Koniec sveta nebude, pojde na opravny termin.
Pozri...je to jej psychika a jej vec. Ak by bolo na mňe, tak jej dám facku, nech sa spamätá, čo vlastne robí! Je to jej budúcnosť, matury, výška a chlapov behá milión...tak čo si vyberie?? Radu mimochodom nemám žiadnu.A keby mal byť každý taký hysterický, tak by to jednoducho nešlo!