Zdravím, včerajší piatok trinásteho nedopadol dobre, s mojou sestrou sa rozišiel frajer. Každého rozchod bolí, ale moja sestra je strašne zložitá povaha, upjala sa na partnera natoľko že tára že už nechce žiť a podobné kraviny, to hovorí snáď každá, lenže jej o týžden treba maturovať a ona neprejavuje vôbec žiadny záujem a hovorí že ani zmaturovať nechce. Celý život sa učila na samé jednoty, vynikajúca žiačka, učila sa veľa vecí navyše, lenže ona tvrdí že to všetko len kôli priateľovi. A potom prímačky na vysokú, ona chcela ísť do Bratislavy za priatelom, mala už výzie budúcnosti dokonca aj ohľadom svadby, lenze priatel je mimo hry...no proste sa všetko pokazilo, sestra mu nejakk prišla na to, že si s kamoškou dopisoval o tom, že ich vzťah neklape. Je na tom momentálne veľmi zle, dnes bola v nemocnici, je doma na infúziách a odmieta akýkoľvek kontakt s ľudmi, nechce jesť nechce nič. Psychológ a psychiater o tom sme sa už s našimi rozprávali ale tak...zataľ kým sa ešte nič nepodniklo prosím pomôžte :(
Moja sestra je na tom zle :(
tak jej odkaz, ze nech nieje sialena a nech nato cim skor zabudne a nech sa nezoziera a to ze nechce zmaturovat a neuci sa pre nejakeho chalana, len sama sebe skodi, je este mlada a nie takeho si este najde a bola by velmi hlupa keby nechala len tak skolu, potom by si bila hlavu.
aj so mnou sa teraz rozisiel priatel.. prve dni som na tom bola ako tvoja sestra. teraz je to dva tyzdne a nie je to o moc lepsie :(
na zaciatku juna mam odovzdavat bakalarku a nechce sa mi ani zit, ne to este nico robit do skoly.
odkaz sestre, ze nie je sama a ze sa vsetko urcite este vysvetli. a nech sa drzi :( a ze nech je rada, ze tomu nie je na vine, lebo nas rozchod som zavinila ja a o to je to horsie.
fakt ze empaticki ludia tu na fore...mozno to prehana ale tak asi to tak citi...preco ju hned sudite. najlepsie je nic necitit k nikomu hm? byt chladna ako kamen, to ta nic nezrani.
u nás(Sverige) to znamená "vedieť"
Co to je "vet"?
lost: mno :) to je asi najlepsie riesenie vet cas vsetko zahoji :) vdaka :)
Pubertalny vek ospravedlnuje aj tvoju sestru. Vtedy su ludia vazne hlupi. Ju to prejde, zmaturuje a vsetko bude OK.
preco chce takmer kazdy facovat? :D
ved babe sa zrutil svet.
konecne niekto kto nie je bezcitny a hned by mala dostat facku? :D
to hadam nie...
po sedem 400mg ibalginoch a este na prazdny zaludok, to ma silny zaludok :)
no tak uz sa aj vyriesilo ? snad hej :D
ale inac, nechal by som ju 1-3 dni len tak (bez faciek), nech sa jej t ov hlave nejak usporiada. potom jej jenak vysvetlit, ze nech to berie ako jednu "prekazku" v jej behu, kedze vela prekazok uz preskocila - skolu atd... tak toot by tiez nemal byt problem... no proste nieco kecat, nech hlava nema cas rozmyslat nad blbostami :)
tpch: ak nemas co povedat k teme tak sa neozyvaj a mindraky si ries inde
Vsetci dusevne zdravi ludia. Ospravedlnuje ta pubertalny vek, vtedy su ludia vazne hlupi.