Haloo! berie niekto ohľad na deti mužov ktorým robíte VY! veľavážené smrady milenky? vy ste zaľúbené a nedokážete ukončiť vzťah (a nie tobôž ten hlupák muž) a my ostatný môžme ísť na psychiatriu!
Dobre nebudem viac rozoberať večene neriešiteľnú tému. Každý svoje.
Len sa chcem vyrozprávať lebo som si uvedomila že sa snažím samu seba presvedčiť o niečom čo nedokážem. Myslela som si že, sa prenesiem cez takéto veci, že nechcem nikdy nikoho milovať aby mi neubližoval. Že ma proste nebudú trápiť ženy-milenky a ich primitívne reči a ich "hrozné problémy" lebo nemôžu mať muža ktorého milujú ale ktorý je ženatý no sám hlúpy na to aby to ukončil.
Mňa život v 21.st. ubíja a ničí. Nedokážem sa viac pozerať na to že každý každého podvádza. Nedokážem sa sama ubezpečovať že ma môj priateľ nepodvádza. Nebaví ani jeho že ho stále upodozrievam. Cítim že je zo mňa pomaly troska. Je mi z toho všetkeho do plaču. Najradšej by som nežila.
Neviem sa vysporiadať s traumamy zo života ktoré mi nie len v detstve otec spôsobil tým že bol neverný. Koľko krát sa hádal s mamou. Koľko krát sme si odniesli za mamu. Ako na seba kričai, nadávali.
Chcem zabudnúť na všetko čo sa stalo. Nedá sa to. A sprevádza ma to ako sa zdá celý život.
Len som sa chcela vyrozprávať. Mne už asi niet pomoci. Keď mi už ani nepomohla psychologička ktorá bola trápna lebo sa za každým druhým slovom smiala....