Skončí sa môj život vďaka milenkám? nedokážem žiť v tejto dobe

Príspevok v téme: Skončí sa môj život vďaka milenkám? nedokážem žiť v tejto dobe
Beowulfka

Haloo! berie niekto ohľad na deti mužov ktorým robíte VY! veľavážené smrady milenky? vy ste zaľúbené a nedokážete ukončiť vzťah (a nie tobôž ten hlupák muž) a my ostatný môžme ísť na psychiatriu!

Dobre nebudem viac rozoberať večene neriešiteľnú tému. Každý svoje.

Len sa chcem vyrozprávať lebo som si uvedomila že sa snažím samu seba presvedčiť o niečom čo nedokážem. Myslela som si že, sa prenesiem cez takéto veci, že nechcem nikdy nikoho milovať aby mi neubližoval. Že ma proste nebudú trápiť ženy-milenky a ich primitívne reči a ich "hrozné problémy" lebo nemôžu mať muža ktorého milujú ale ktorý je ženatý no sám hlúpy na to aby to ukončil.

Mňa život v 21.st. ubíja a ničí. Nedokážem sa viac pozerať na to že každý každého podvádza. Nedokážem sa sama ubezpečovať že ma môj priateľ nepodvádza. Nebaví ani jeho že ho stále upodozrievam. Cítim že je zo mňa pomaly troska. Je mi z toho všetkeho do plaču. Najradšej by som nežila.
Neviem sa vysporiadať s traumamy zo života ktoré mi nie len v detstve otec spôsobil tým že bol neverný. Koľko krát sa hádal s mamou. Koľko krát sme si odniesli za mamu. Ako na seba kričai, nadávali.
Chcem zabudnúť na všetko čo sa stalo. Nedá sa to. A sprevádza ma to ako sa zdá celý život.
Len som sa chcela vyrozprávať. Mne už asi niet pomoci. Keď mi už ani nepomohla psychologička ktorá bola trápna lebo sa za každým druhým slovom smiala....

elsa5.5

sú rôzne prípady vina na oboch stranách nikto nemôže viniť len tú ženu aj ten muž tam je poznám aj takého ženatý a ide čašníčku zbalí nájde stále nejakú tá jeho si ho zobrala a vedela aký je tak má peniaze no tak hlavne že jej kúpi,už len sused za každú neveru kúpi žene nejaký prsteň,alebo retiazku a nerozvedie sa s ním,daľšia suseda celý život podvádza muža ešte aj do bytu ich ťahá takže to máš takých ľudí.....

najka 777

Teda aj slobodny su vynny nie len ty zadany proste obaja neznamena ze ten slobodny ze preco ved on mohol lebo on nebol zadany ale ak ano tak potom ci sa ti to paci tak je vynna iba ta tvoja kamaratka ze podviedla chlapa ale ten slobodny nie podla mna je to blbost obaja su vynny

najka 777

Ved to iba to svoje ale keby jej ten slobodny povedal nie ja ta nechcem mas muza mozno deti tak mozno by to nespravila lebo uz teraz to vsetko lutuje chapes co chcem povedat?

najka 777

Ja zase tvrdim ze iba vtedy je pevne manzelstvo ked obaja si povedia pravdu a keby mu to ona povedala a on by to zobral na vedomie ze ano lutuje to a ich manzelstvo je aj nadalej pevne priam este viac ako bolo to uz klobuk dole.Ale takto nieje az take pevne a neverim ze by mu to povedala tak ci tak a vyhovarat sa ze on by bol koli tomu nestastny a keci to uz si nahovara ona len aby mala vyhovorku mu to nepovedat.Preco sa nerozmysla skor ale az ked je neskoro...Ja chcem povedat ze Nevera je zla podla a narusi si myslim aky kolkvek vztah aj ked clovek odpusti tomu druhemu uz to nije ono mozes si vravet co chces nebude to ono nemusi to ukazat ze sa trapi navonok moze rozpravat ano odpustil som ti odpustila som ti ale v srdci v dusi bude mat velku dieru kt.uz nezakope

cherrylove

najka777 a povedz mi, prečo má tá ktorá podviedla, ale ľutuje to a je presvedčená, že viac to už neurobí, zavesiť to manželovi na nos? To sa mu má akože pochváliť? Nezdá sa Ti to kruté? Prečo by mu mala takto ubližovať? Prečo sa má vracať k tomu čo bolo a úplne nezmyselne spôsobovať priznaním sa manželovi len bolesť a sklamanie? Ja netvrdím, že sa im manželstvo upevnilo vďakla jej nevere, ale že si práve ona uvedomila určité veci a hlavne to prospelo ich vzťahu.

najka777

Ano podla mna je to tak aj muz aj zena su vynny preco iba muz.Poznam baby kt.si praveze dokazuju ze zbylia aj zenateho tak preco to robia zato ze su slobodne ze oni mozu?Niesom veriaca nechodim do kostola a nepoznam ani 10 prikazani ale par ich viem ze NENARUSIS MANZELSTVO to sa tyka akoze iba manzelov?ja si myslim ze aj slobodnych aby nenarusali a nevstupovali inym do zivota.Je pravda ked ide len o sex a koniec ale je vela takych sprostych tap kt.su su vedome ze chlap je zenyty ma rodinu a ona si s nim zacne a potom sa bude chuderka pretrcat vsade kde sa len da ci tu na fore aj take tu uz boli ze aka je ona nestastna lebo ona sa zalubila a on jej uz nevola a proste dristy ved co cakala povedzte co cakala som zvedava a my ju mame lutovat kravu jednu a co ta jeho zena doma s dietatom co ona ju uz netreba lutovat lebo sa mala viac starat aby ju chlap nepodvadzal ona si zato moze sama?Mozno nemala cas si to prebrat s manzelom a odkladala to na druhy tyzden napr.Mala vela prac.povinnosti alebo mala doma chore dieta alebo aj zdrave proste nieco mozno mala a nestihala sa venovat manzelovy a ten ked vedel ze ma o neho zaujem niaka milenka slobodna tak si isiel uzit ale keby ta milenka povedala HUPS ved ty mas zenu a rodinu smikaj domov tak mozno ze by tak aj urobil ja neviem vravim ze MOZNO mozno by isiel hladat druhu milenku a ta by mu povedala to iste tretia stvrta piata siesta siedma atd.by mu povedali to iste asi by uz nehladal mozno dalej.Ale ano ked mu hnet roztiahne nohy prva tak preco nie a este ze to nieje jej chyba chudatko?Naozaj je to svet zvrateny.Pisala tu jedna ze tiez bodviedla svojho muza a teraz sa im manzelstvo upevnilo ale on o nevere vraj nevie?To je co za upevnenie manzelstva nech mu to povie a uvidi ci to manzelstvo bude aj nadalej take pevne a krasne nemyslim posle ju do certa alebo ju podvedie aj on.

cherrylove

Beowulfka, keby všetci pozostalí povstávali z hrobov vieš čo by povedali? Nič nové pod slnkom, vždy to tak bolo, len sa to viac ututlávalo a ľudia sa hneď nerozvádzali pre jednu, dve :o) "nevery". Nič nezľahčujem, ale nenapadlo Ťa, že je to možno aj tým, že kedysi sme si vedeli viac odpúšťať a práve vďaka tej láske čo bola medzi manželmi, dokázali prekonať aj také prekážky akou je nevera.

Beowulfka

Muži muži muži..ony su za všetko zodpovedny...ale prečo taka milenka čo je slobodna...prečo si ona nepovie...no dobre chlap je super ale je ženaty , keď on nema rozum a rozbija si rodinu tak mam rozum aspoň ja a nezačinam si s nim.
Často je to tak že ak milenka da pokoj muž sa sam vzchopi a uvedomi si že aha..asi niečo nie je v poriadku tak to neriešim cez milenku ale riešim to so ženou a ked žena to nechce riešiť tak jej otrepem hlavu o mur a bud to bude riešiť s rozumom alebo sa rozvedu.

Ja mam len hroznu traumu ake su ženy s prepačenim piče! každa vravi že za to nemože! tak načo si potom začina vobec so ženačom! žena je v tom nevinne ale muž ...ano..muž je tu ta kurva....bože...!
vyvadza ma to z meiery...a ja vlastne psycholgoičku nepotrebujem nezaujima ma počuvať žvasty...a že všetko bude dobre a že mam prijať situaciu a bla bla bla..preboha kde sme! všetci ľuďia čo poumierali..čo su 100 rokov mrty keby sa teraz postavili a videli tych všetkych zvratenych ľudi a rozvratene rodiny tak by si asi išli radšej ľahnuť späť!
Je mi proste na vracanie z tejto doby a posratych ľudi ktory si chcu len uživať a mať majetok ktory nepoznaju čo je to cit, čo to znamena byť zodpovedny voči sebe a voči ľudom ktory ho miluju a vytvaraju mu rodinu....