Skončí sa môj život vďaka milenkám? nedokážem žiť v tejto dobe

Príspevok v téme: Skončí sa môj život vďaka milenkám? nedokážem žiť v tejto dobe
Beowulfka

Haloo! berie niekto ohľad na deti mužov ktorým robíte VY! veľavážené smrady milenky? vy ste zaľúbené a nedokážete ukončiť vzťah (a nie tobôž ten hlupák muž) a my ostatný môžme ísť na psychiatriu!

Dobre nebudem viac rozoberať večene neriešiteľnú tému. Každý svoje.

Len sa chcem vyrozprávať lebo som si uvedomila že sa snažím samu seba presvedčiť o niečom čo nedokážem. Myslela som si že, sa prenesiem cez takéto veci, že nechcem nikdy nikoho milovať aby mi neubližoval. Že ma proste nebudú trápiť ženy-milenky a ich primitívne reči a ich "hrozné problémy" lebo nemôžu mať muža ktorého milujú ale ktorý je ženatý no sám hlúpy na to aby to ukončil.

Mňa život v 21.st. ubíja a ničí. Nedokážem sa viac pozerať na to že každý každého podvádza. Nedokážem sa sama ubezpečovať že ma môj priateľ nepodvádza. Nebaví ani jeho že ho stále upodozrievam. Cítim že je zo mňa pomaly troska. Je mi z toho všetkeho do plaču. Najradšej by som nežila.
Neviem sa vysporiadať s traumamy zo života ktoré mi nie len v detstve otec spôsobil tým že bol neverný. Koľko krát sa hádal s mamou. Koľko krát sme si odniesli za mamu. Ako na seba kričai, nadávali.
Chcem zabudnúť na všetko čo sa stalo. Nedá sa to. A sprevádza ma to ako sa zdá celý život.
Len som sa chcela vyrozprávať. Mne už asi niet pomoci. Keď mi už ani nepomohla psychologička ktorá bola trápna lebo sa za každým druhým slovom smiala....

ked raz-

niekomu nieco chyba v manzelstve tak sa ma snazit s druhou stranou o tom rozpravta a nie hned si hladat inu...
ved ako by to vyzeralo keby sme to riesili vsetky vztahy tak napr.priatelstva-atd.
ale je jasne ze nie kazdy to VIE
je to fakt tazke NEVERU odsudzovat lebo casto krat figuruju pri nevere-milenka,svokra a ine osoby
alebo je NEVERA sposobena len PUDOM CHLAPA/ZENY
JE TO TEMA NA KTORU MA KAZDY INY NAZOR-A ZVLAST JE CITLIVA PRE ZENY/MUZOV KTORY NOU PRESLI A NECITIA SA BYT VINNY...
-ja som si tiez presla pred rokmi neverou a nemohla som prist na meno milenky manzela-ale po dlhsich rokov mam uplne iny nazor na to-preco ma ex podvadzal ako ked som sa vyjadrovala k jeho nevere za cerstva...celu vinu som zhadzovala na milenku-a teraz uz viem ze to nebola len jej chyba.

cherrylove

Tento svet je skazený? My ľudia sme skazení? Klišé ako vyšité ! Spamätajte sa, sme predsa len ľudia a je choré takto odsudzovať neveru. Sú rôzne druhy a rôzne dôvody nevery. Keď to partner robí dlhodobo a druhá strana sa to dozvie a ten partner podvádza aj potom, to je už chrapúnstvo! Ale ak sa raz nechá zlákať, ale potom uzná, že mu to ani za to nestálo a viac to nerobí, tak sa nič nedeje. Áno, súhlasím, že ak si muž/žena nájde milenca, čosi v ich manželstve neklape, ale poznám prípad ( moja najlepšia kamoška), kde si žena našla milenca po 10 rokoch manželstva. Pri tom svojom jej chýbala pozornosť a to bolo asi všetko, inak mali klasický, ba až pekný vzťah. Potrebovala si dokázať, že je ešte stále žiadadaná, možno potrebovala zmenu, alebo skúsenosť ako to je s iným mužom, čiže nešlo tam o city, len o sex. Prešla si tým, vďaka čomu pochopila koho má doma a čo si musí vážiť. Jej manžel samozrejme nič netuší, len ona sa teraz trápi, čo jej aj patrí, lebo si za to môže sama ! No ich manželstvu to prospelo a ako ich tak sledujem zocelilo to ich lásku.
Nechcem tým povedať, že takto sa riešia problémy vo vzťahoch, ale len poukázať na to, že nie každá nevera znamená koniec a je na odsúdenie.

nefinka

:etelteli - samozrejme, že sa vo svete nájde veľa chronických sukničkárov, takých ale neberiem do úvahy.. o sukničkároch väčšinou býva známe, že nimi sú a ten, kto ide do vzťahu s takýmto človekom, pričom vie, aký je, s naivnou predstavou, že ho zmení, tak nemôže predsa čakať, že s ním/ňou bude mať plnohodnotný vzťah predsa:)
ten môj názor sa vzťahoval na tých, ktorí chronickými sukničkármi nie sú..v takých prípadoch z 95% platí, nespokojnosť vo vzťahu vedie k nevere, smutná realita bohužiaľ.
Ale na druhej strane si myslím, že keď človek bude rozmýšľať štýlom, aký je tento svet celý skazený, že aj tak nakoniec bude podvedený, tak nikdy ani žiadny plnohodnotný vzťah mať nebude. Netreba proste takto rozmýšľať, život je proste lotéria, buď alebo:)

etelteli

nefinka, to, čo si napísala platí, no iba pre istý druh ľudí - obvykle sú to tí, ktorým sa so sexom spájajú (v prvom rade) city, prípadne majú určité morálne zábrany a pod. Takí skutočne podvedú, len ak sú vo vzťahu nespokojní, resp. sa snažia aj napriek tomu nepodviesť vôbec. Existujú však aj iné typy, niektorí sú skrátka chronickí sukničkári/lovkyne, iní ani nemusia byť chronickí, no berú to akosi voľnejšie, atď, atď... Bohužiaľ to v živote nefunguje pre každého tak, že spokojnosť = vernosť. Najhoršie je, ak sa stretnú dva odlišné typy, to je potom len trápenie.

nazor

Ja si myslim, ze kazdy kto je slobodny si moze robit co chce. Nikdy by som nevinila zenu, ktora mi zviedla chlapa. Je to chlapova chyba ked sa nechal zviest, a nie tej zeny. Ona nikomu neublizila, ale ten chlap ublizil manzelke a rodine.Takze smrad je chlap a nie milenka. Alebo lepsie povedane, smrad je stale ten, kto je zadany a neodola.Nehovorim iba o chlapoch, ale aj o zenach.Dnes je taka doba, ze aj velmi vela zien podvadza ako kedykolvek predtym.Robia vlastne to, co muzi robili odjakziva a zeny boli ticho:)

KHA

Poznam XY zien, ktore maju nezadanych milencov a popri tom su vo vztahoch/manzelstvach. Ale este NIKDY som nepocula nikoho hovorit: ,,smradi milenci", ,,chudinky manzelky, ktore nedokazu ukoncit tento milenecky vztah". Beowulfka, chlap to nie je len pohlavny ud a pudy. Tak isto ako zenu netvori len vagina a pudy. Moj otec mamu podvadzal roky rokuce, tiez som si musela prezit, pretrpiet tuto temu dosytosti. A poviem ti, prisla som na to, ze zaciatok konca vztahu nezacina objavenim sa milenky na scene. Vztah je na spadnutie uz davno predtym. Zapocatim mileneckeho vztahu zo strany muza, znamena dve veci:
- nieco nie je v poriadku s nim
- nieco nie je v poriadku so vztahom

A tak isto, vztah podvadzanim nekonci. Ked ludia vedia na sebe pracovat a maju motivaciu pracovat na vztahu, tak ho dokazu vzkriesit.

Filipka15

Beowulfka,ja ta uplne chapem, myslim si nieco podobne,pred rokom som ukoncila vztah pre opakovane nevery. Odvtedy som nikoho nemala a ani nechcem, ked to vidim vsade naokolo, tak je mi zle z dnesnej doby a "hodnot", ktore ludia maju. Nevravim,ze vsetci su rovnaki, urcite sa najdu aj slusni muzi ci zeny,ale myslim si,ze je ich tak zalostne malo,ze je mala sanca stretnut prave takeho/taku. Ja uz som sa zmierila s tym,ze ostanem sama a urcite to bude pre mna lepsie ako znova niekomu doverovat a tak strasne sa sklamat a popalit (co je viac nez pravdepobne).

User_37597

psychologicka je iba trubka kt len pritakava a zakazdym slovom povie ano chapem ta.a potom nakoniec sedenia ti povie ze toto je tvoj broblem (co si len tak mimochodom uz davno vedela)
vseobecne psychologia ako taka funguje no toto povolanie by mohli kludne zrusit..nieje to k nicomu..ja som to raz zistila a odvtedy sa riadim iba sebou.
VPRVOM RADE SA TREBA SAMA V SEBE VYSPORIADAT S PROBLEMAMI A AZ POTOM AK TO BUDE NAOZAJ ZLE VYHLADAT ODBORNU POMOC.DARMO BUDES BEHAT K ODBORNIKOM KED SAMA NEVIES V SEBE NAJST KLUD A POCHOPENIE PRE TAKETO NORMALNE (DENNODENNE STAVAJUCE SA) VECI.

GiovanniX

neber to tak tragicky,sice aj ja som to tak bral,ze pomali slusne dievca uz neexistuje,vsetky slapky,zlatokopky,atd...ale teraz to vidim troska inak,najdu sa aj slusne dievcata,tak isto ako aj chlapci
ja sa povazujem za silnu osobnost,mam svoje moralne zasady,ktore nikdy nepodkopnem a urcite nie som sam,je nas viac :)
takze neskonci svoj zivot,vaz samu seba a doveruj priatelovi,kym ti neda dovod na podozrenie,co dufam,nikdy sa nestane...