Ahoj.stalo sa Vam uz, ze ste sa dostali omylom na platenu stranku, a potom od VAs ziadali prevedenie penazi na bankovy ucet??? mne ano, a teraz neviem co s tym.. nemozu mi predsa dokazat, ci som na tej stranke bola ja. ved moje udaje mohol na internete zadat hocikto. ake maju pravo ziadat peniaze odo mna,??? mam im to poslat,??? budu pytat nejake uroky potom???? akoze chcu 50 eur...
Platene stranky
alebo by som im napisal ze "zruste mi ucet" presne ako bibi napisala :)
to by ma zaujimalo, ci sa nasiel novy chytrak, co skopiroval know how tych ms2011 chytrakov... alebo je to mozno len normalna stranka, ktora je spoplatnena a dovoli "nahlad" avsak to je viacmenej nemozne lebo sa Vyhrazaju ze nieco chcu, normalne by bez slova zavreli ucet atd...
daj mi na nich kontakt :)
uz som sa dlho nezabavil :D
a inac, je to podvod... neexistuje podnikatel, ktory dovoli nazriet na platenu stranku a NASLEDNE chce zaplatit, vsade vo svete to funguje tak, ze najskor zaplat a potom pozeraj.. NKDY! ale naozaj NIKDY (tu to silne slovo plati) nie opacne, pretoze je tisic sposobov ako sa dostat na tu stranku anonymne, cize by ma nikdy nevypatral...
smajliQa-musela si odkliknut, ze suhlasis s podmienkami a tam v nich muselo byt napisana suma, kolko to stoji, co si si nemusela vsimnut, ak si si ich nerozbalila... Na Tvojom mieste by som im napisala, ze odstupujem od zmluvy(lebo je to v podstate pisomna zmluva o poskytnuti sluzby za poplatok) a ze ked Ta budu obtazovat nevyziadanou postou, tak na nich podas trestne oznamenie, na print screenuj si celu stranku, a podmienky registracie, keby to slo na sud, nech mas dokazy... good luck!
Roza, ale ja som sa normalne zaregistrovala.. chapes??? a o par dni na to, mi prislo na mail, ze ziadaju 50 eur za vstup na stranku... akoze to co ma byt?? nikde to napisane nebolo... nejsom jebnuta... keby viem ze sa to plati, tak je jasne ze tam nelezem
Prosím vás poučte neznalú - hovoríš že si vliezla na stránku ktorá bola platená, konto tam nemáš a napriek tomu pýtajú od teba peniaze - ako sa dozvedeli tvoje údaje ak si sa nezaregistrovala?
preto na strankach kam len tak chodis sa netreba registrovat pod skutocnym menom a s realnou adresou.
nechaj to tak, uvidis ci ta budu urgovat postou alebo inym sposobom.
zial, toto je tiez to internetove zarabanie penazi z prace na doma :)
ale ja ziadne konto nemam... omylom som vliezla na stranku ktora bola platena... ale ja som o tom nevedela, a teraz ziadaju odomna peniaze.
skor by som povedala ze ti pristupnia informacie na tej stranke az po zaplateni a ked nezaplatis tak ti konto zrusia.