Platene stranky

Príspevok v téme: Platene stranky
smajliQa

Ahoj.stalo sa Vam uz, ze ste sa dostali omylom na platenu stranku, a potom od VAs ziadali prevedenie penazi na bankovy ucet??? mne ano, a teraz neviem co s tym.. nemozu mi predsa dokazat, ci som na tej stranke bola ja. ved moje udaje mohol na internete zadat hocikto. ake maju pravo ziadat peniaze odo mna,??? mam im to poslat,??? budu pytat nejake uroky potom???? akoze chcu 50 eur...

smajliQa

moj priatel je policajt... povedala som mu, nech sa na to pozrie.... a zostavaju mi nejake tri dni na zaplatenie.. alebo tak nejak..

Whore

vsimnite si ze ten bib services ma tak amatersku stranku, ze tie jazyky tam hore su falosne :D prsote ani EN ani DE , nic..

Whore

alternativne by som im tych 50 eur zaplatil v 5000 transakciach

1 cent na kazdu, z mbanku

myslim ze csob nema neobmedzeno transakcii, cize ich to bude stat zopar eur na poplatkoch, ale toto este musim overit.

Whore

ale aby to malo ten spravny efekt, vlozil by som hotovost na pobocke a pokecal s bankarom, ze co povie na taky ucet..

Whore

ak by som touz mal ja zaplatit, dal by som do poznamky extremne nechutnu poznamku...
nieco za co si ich banka alebo policia vsimne..

alebo by som im poslal 1 cent a s tou nechutnou poznamkou, potom im napisal email ci sme vyrovnany...

Whore

tazko povedat co stym, lebo poradim a nesiem zodpovednost :)

osobne by som nezplatil, ale to som ja... ja by som ich totalne ignoroval a ak by na mna poslali exekutorov tak by som na nich poslal svojho RTW cize..

proste vec je taka ze je to podvod, lenze nase zakony su take, ze dovidopo...

potom jedine spravit uplne rovnaku stranku a zaregistrovat majitela tej firmy na nej.. a poslat mu milionovu fakturu...

kolko dni mas "na zaplatenie" ? teda kolko zostalo z tych 14 dni ?