Vie mi prosím niekto odporučiť lekára na modelaciu pŕs.Len na základe vlastnej skúsenosti ďakujem
Modelácia pŕs
Ahojte, mam prsia 75D,ale ovusnute,po dvoch detoch,chcem si dat upraviť poprsie,som uz objednana na konzultaciu u dr.očenáša v banskej bystrici. Mohli by ste mi prosim poradit,ci taketo velke prsia uoravia na velkost D? Pomohli by mi nejake fotky pred a po. Sama neviem, bojim satych jaziev v tvare kotvy...
Ahoj dievčatá, prosím mohla by ste mi niektorá odporučiť Dr na úpravu a zväčšenie pŕs, ja som mala pred tehotenstvom fakt pekne Dcka, pri kojení sa mi naliali až na košík H- fakt to bolo šialenstvo ale to čo po nich zostalo potom a ako som schudla, to je niečo strašne
ja sa chystám -september .... ale na zmenšenie
vejva pls kde to robili tej kamoške ????
Mohla by si aj mne poslať tie fotky PRED a PO
adamko1999@gmail.com
timuska
mohla by si mi prosim ta polat fotky na mail ake si mala pred a ake mas teraz po modelacii a dani implantatov? Kolko mas uz presne po opke? dakujem
lamima9@gmail.com
ahojte baby,
vidim tu vesele konverzacie a ja premyslam isto nad modelaciou (zdvihnutim), a aj silikonmi, aj ked kamaratky vravia,ze si davat nemam, ze to absolutne nepotrebujem,..ale ked mne sa to tak paci, mat ich take pevne :D
mohli by ste aj mne poslat fotecky prosim PRED A PO, nech sa pokocham..a napiste ci je to modelacia alebo aj silikon :D
dakujeeem :D
dominikarozmanova@gmail.com
tak to je super sa tesim ze mas aj to lizatko predsa je to usetrenie 15 cm jazvy na oboch prsnikov a mozes sa starat len o tie dve juj baby ja vam vsetkym tak zavidim ako v dobrom ze uz mate po ja som nemala skor peniaze nato ale uz mam ale v lete uz nejdem koli teplu a hlavne mam uz aj dovolenku zaplatenu no nevadi uz pockam na tu jesen tak potom ked budu lepsie vyzerat tak tie fotecky poprosim majte sa