Ahojte, včera sa mi stála jedna vec a pritom som si dovtedy myslela, že mňa sa to vôbec netýka, podviedla so môjho milujúceho manžela, ktorý má ľúbi a ja jeho, ako je to vôbec možné, že sa toto vôbec stalo? Bývali priateľ ma pozval na kávu, nevideli sme sa dlhé roky a tak sme sa rozprávali o všeličom, bolo to veľmi príjemné stretnutie a zrazu sme skončili v jeho aute, strašne si to vyčítam ale tá vášeň sa nedala zastaviť, vôbec neviem čo mám robiť a už teraz viem že to už nikdy nespravým, bola to nejaká skúška? Neviem si odpovedať, a bojím sa toho že sa to všetko prevalí, nechcem to manželovy povedať, máme deti a plánujeme ešte veľmi veľmi veľa spolu, som strašne hlúpa viem to, je lepšie to nechať v sebe a časom možno zabudnem alebo s pravdou von? poradte mi prosím vás.
Nevera
"""Bola to taká výzva pre mňa a možno až teraz som pochopila, že si málo vážim všetkého čo mám..."""
Nina111 tak toto si často opakuj a naozaj si váž to čo máš, menžela a rodinu, ktorú ste vytvorili.
No co dodat zase sa stretavame s tou nestastnou neverou.Co oci nevidia srdce neboli.Len ci si to ten tvoj muz zasluzi to uz musis uznat len ty sama.V podstate ci mu to povies ci nie ty uz si sa potrestala s tymto cinom sama.Ked mu to povies asi bude rozchod mozno neviem mozno by ti odpustil a ked mu to nepovies tak s tym budes zit cely zivot tak asi tak odsudila si sa uz sama.Hlavne si sa poucila a bojuj teda uz len o tu svoju rodinu aby nedoplatila koli tebe.Tak uvidis a cas mozno vsetko vyriesi treba uz len cakat
Mne sa stalo to isté, bola som na stretávke zo spolužiakmi z Gyma a tam bol jeden môj spolužiak, ktorý sa mi vždy páčil, vymenili sme si kontakt a asi rok sme si písali, sem tam volali, potom sme sa stretli a tiež som bola tá zlá a podviedla manžela po 17 rokoch manželstva, mala som výčitky nenormálne, bola som ticho, nič som nepovedala, až kým som nezistila, že môj akože "milujúci" manžel má rok pomer s 20ročnou babou.... takže ja som tou mojou neverou nič neurobila a zbytočne sa trápila... nakoniec sme sa rozviedli, ale o mojej nevere on doteraz nevie a on si žije o 18 rokov mladšou milenkou... takže nie my ženy sme len zlééé.Dnešný svet je fakt skazený... a to nezastávam nikoho, aj ženy aj muži sú svine...
Stalo sa to len raz lebo len raz si sa stretla s byvalim tak si to napisala.Keby ze sa stretnete uz davnejsie tak to spravis uz v tedy a keby jemu to tiez teraz nevadilo a prisiel by za tebou doliezat tak to spravis aj teraz lebo mas k nemu niaky ten cit to je zase moj nazor.
je zaujimave ze uz tu bola taka tema neviem presne a tam sa chcel tiez chlap postazovat ze podviedol svoju zenu tak sa tam zeny do neho pustili ze co on vlastne chce ze je taky a hentaky hajzel a neviem co este.Ale ked sa sem vykvacka zena tak ju zacnete lutovat presne tak aj zeny su suky a aj chlapi su svine proste vsetci nevernici su zly ludia pretoze ublizia nevinnym a hlavne svojej rodine
Ja ho nepodvádzam, len raz sa to stalo a to je veľký rozdiel...
Mne je jedno co si spravila len nepis ze svojho muza nadovsetko milujes ked to nieje pravda zase si tu jedna s tych co su navine a chcu sa uistit ze nie aby ta tu len kazdy lutoval nie teba treba lutovat ale tvojho manzela pochop to a este tu napises ze nakoniec nebodaj on je navine ze si ho podviedla lebo uz sa ti tak nevenoval ci co si tam nizsie pisala.To je uz uplne ubohe aby este on bol chudak navine.Suhlasim stym ze ty co to spravili nech sa im stane to iste ako budu oni reagovat a verim tomu ze ta dovera aj po odpusteni neveri uz nikdy nebude nikdy nikdy nikdy.Tak ako to napisal aj MOJ NAZOR.Ale vidno ze uz tu druhu stranku pocut nechces ze si ty navine alebo ze sa ti nepaci ked ti sem napise taka co tiez bola neverna tak tu zacnete polemizovat ze vlastne vy zato ani nemozete len ste si chceli dokazat ze ste este atraktivne a ten vas manzel vam uz nedaval tolko pozornosti si myslim ze aj s tymto keby ze si neviem ako dlho tak tiez sa ti uz nebude tolko venovat a tiez by si ho podviedla ved to je o Laske v dobrom aj v zlom a nie trosku zla pride a uz to riesime NEVEROU a nariekame potom chuda aj ta jeho zena tiez si to nezasluzila ze si sa s nim vychrapala naozaj ste maly ostat radsej spolu a neznicit zbytocne dalsich dvoch mozno skvelych ludi
Ja poviem len toľko k tomu: "Ženy sú mrchy, ale len kôly tomu, že chlapi sú SVINE!!!! Nina drž sa, hádam to prejde časom a zbavíš sa výčitiek a hlavne mlč-nič nehovor!!!