Ahojte, včera sa mi stála jedna vec a pritom som si dovtedy myslela, že mňa sa to vôbec netýka, podviedla so môjho milujúceho manžela, ktorý má ľúbi a ja jeho, ako je to vôbec možné, že sa toto vôbec stalo? Bývali priateľ ma pozval na kávu, nevideli sme sa dlhé roky a tak sme sa rozprávali o všeličom, bolo to veľmi príjemné stretnutie a zrazu sme skončili v jeho aute, strašne si to vyčítam ale tá vášeň sa nedala zastaviť, vôbec neviem čo mám robiť a už teraz viem že to už nikdy nespravým, bola to nejaká skúška? Neviem si odpovedať, a bojím sa toho že sa to všetko prevalí, nechcem to manželovy povedať, máme deti a plánujeme ešte veľmi veľmi veľa spolu, som strašne hlúpa viem to, je lepšie to nechať v sebe a časom možno zabudnem alebo s pravdou von? poradte mi prosím vás.
Nevera
hod kamenom kto si bez viny!
a co ked ju uz aj on podviedol a tiez takto rozmyslal? nikto si nemozme byt nikym a nicim isty v zivote,veru takto to je a je len na nas co s tym spravime
nikto nemá právo ťa odsudzovať,verím, že manžela ľúbiš, ale pokiaľ mu nechceš ublížiť nikdy mu to nepovedz. držím ti palce
Nic mu nehovor, vyrobis si zbytocne problemy. Ber to ako skusenost, ktoru nechces opakovat, uloz to na tajne miesto vo svojej pamati a viac sa k tomu nevracaj.
Keby ta podviedol on chcela by si to vediet? Ak ano, tak mu povedz pravdu. Ak nie, tak na to zabudni a zi tak akoby sa nic nestalo. Aj ked si myslim, ze tie vycitky budu ovela vacsie a raz pride den, ked ta to bude velmi dusit a ty sa priznas. Osobne by som mu to povedala hned. Sklamala si ho, ale myslim si, ze casom to vas vztah posilni, ak to uz samozrejme nikdy viac nezopakujes. Ale tiez si myslim, ze ak si ho podviedla, potom ti nieco vo vasom vztahu chyba. Skus sa o tom s nim porozpravat. Vela stastia.
rob to ako chlapi. zatlkaj zatlkaj zatlkaj.
manzelovi to urcite nehovor a viac to nerob...
nehovor to ani ziadnej kamoske, ani takej co ti je ako sestra, NIKOMU!
keby si ho naozaj lubila tak ho nepodvedies,to je moj nazor z vlastnej skusenosti... skuska? hmm, pokial by si bola na stretku s byvalym a mala by si "hriesne " myslienky povedala by som ze mozno ano, bohuzial teraz si zlyhala. Nevidim dovod preco by si mala ublizovat manzelovi tym ze mu to povies, zi si s tym sama. Ja ti samozrejme nic nevycitam, sama som bola neverna,ten vztah som ukoncila napriek tomu ze mi moj priatel chcel dat este sancu, bohuzial som si uvedomila to ze ak som bola schopna podviest ten vztah nemohol byt v poriadku...