Ahojte, včera sa mi stála jedna vec a pritom som si dovtedy myslela, že mňa sa to vôbec netýka, podviedla so môjho milujúceho manžela, ktorý má ľúbi a ja jeho, ako je to vôbec možné, že sa toto vôbec stalo? Bývali priateľ ma pozval na kávu, nevideli sme sa dlhé roky a tak sme sa rozprávali o všeličom, bolo to veľmi príjemné stretnutie a zrazu sme skončili v jeho aute, strašne si to vyčítam ale tá vášeň sa nedala zastaviť, vôbec neviem čo mám robiť a už teraz viem že to už nikdy nespravým, bola to nejaká skúška? Neviem si odpovedať, a bojím sa toho že sa to všetko prevalí, nechcem to manželovy povedať, máme deti a plánujeme ešte veľmi veľmi veľa spolu, som strašne hlúpa viem to, je lepšie to nechať v sebe a časom možno zabudnem alebo s pravdou von? poradte mi prosím vás.
Nevera
ja si tiez myslim ze ak by si ho "UPRIMNE" milovala tak by si to nespravila.to su len reci.uz len to ze ta pustil na kavu s "byvalym" sveci ze ti doveruje a ty si ho sklamala.naco ste isli do auta?mala si razantne povedat nie!len sa modli aby sa to neprevalilo.jednoducho ta dostal,aj s tym isiel na tu kavu a ty si podlahla
ked si sla s nim do toho auta, nikoho si sa nepytala o radu....podviedla si svojho muza, ktoreho vraj milujes.keby si ho naozaj milovala tak by si to nikdy nespravila ,lebo tvoje vnutro by ti to jednoducho nedovolilo,moj nazor je taky...ak niekto podvedie raz, tak to urobi aj druhy, treti...
jasne že mu to nepovedz.. sa daj naporiadok.. maš predsa rodinu
nezabudaj na jednu mudru vetu...loz ma kratke nohy..obavam sa ze aj keby ta akokolvek zozieralo svedomie a nepovedala by si to,tak ci tak sa to prevali..je na tebe co spravis...nepytaj si tu rady..kadzdy ti poradi inak ale ty sa aj tak rozhodnes podla svojho rozumu.myslim si len jedno..ze to bolo nezodpovedne vzhladom na to ze si zena,matka,manzelka.
aj ja si osobne myslim,ze by si mu to nemusela povedat,pretoze to je iba tvoj problem a muzovi by si tym zbytocne ublizila,ak by islo o vaznu zalezitost medzi tebou a byvalym vtedy by si to mohla priznat muzovi,ale teraz asi ne.
ty sa s tym vysporiadaj a nabuduce budes hadam vediet co mas robit a co je pre teba dolezite
ak ty veris tomu, ze uz to nikdy neurobis, tak si toto nechaj pre seba, s nikym o tom nehovor a zvladni to
Nevera je to najhorsie co sa moze vo vztahu stat a vies preco? Pretoze tam konci dovera, tam konci vztah. Pokial by si svojho manzela naozaj velmi lubila tak ho nepodvedies s nikym. Ci je to skuska? Ak by to aj bola tak by si nepodlahla ale vidno ze si toho bola schopna. Ak je ta vasen vacsia k tvojmu byvalemu ako k svojmu manzelovi tak preco si s nim? Alebo vari ak sa naskytne este niekto iny ku ktoremu budes citit taktiez silnu vasen ktora se nebude dat ovladat, urobis to iste? Sice ja ti to nevycitam ako je to tvoja chyba co si spravila a viem ze ta to mrzi ale proste je to hnusne co si spravila i napriek tomu ze ho lubis. Ak si nechces znicit vztah s manzelom a trapim sa kvoli tomu a dusit to v sebe tak budis, mlc o tom ale pokial mas v sebe aspon trochu uprimnosti a nechces aby tvoj manzel zil v klamstve ze ma velmi milujucu partnerku ktora ho tak miluje ze ho nepodvedie tak by si mu to mala povedat a uvidis ako to zoberie. Prajem ti vela stastia