Priznaky tehotenstva

miska

wemdy
Aj ja som sta¨stna,ze to dopadlo tak ako to dopadlo..:-) A dakujem za vsetko...Chec babetko?Aha...neboj...raz to urcite bude....budem ti drzzat palce nech je to cim skor :-)Maj sa krasne

lenusha111

da sa otehotniet masturbacie???...ked som priatela urobila, utrel si ho do vreckovky a potom ma vyprstoval on...som este panna...poradte prosim!!

kerry

dadka:
je mozno vacsia pravdepodobnost otehotnenia, tesne po vysadeni HAK, ale to neznamena, ze sa to da z nicoho. Ak sa nespravil do teba tak sa nemas coho obavat. Hovori sa sice,ze aj z tekutiny, ktora vyteka aj pred ejakulaciou su spermie, ale to by som ani nebrala do uvahy, to je privelmi mala pravdepodobnost. Ak si vysadila HAK, mozes sa stretnut s viacerymi problemamy a komplikaciami, to sa casom upravi.

dadka

ahojte vsetci...chcem sa spytat ze ci mozem byt tehotna ked som vysadila HAK a mala som odvtedy nechraneny pohlavny styk ale partner sa do mna nespravil vzdy to vytiahol v cas aj skor niekedy som ho musela dorobit rukou...priznaky nemam ziadne len ma boli pravy vajecnik a kramy mam dostat presne o tyzden,ani prsia nemam zmenene,ale aj tak mam strach lebo viem ze po vysadeni HAK je zana nachylnejsia na otehotnenie prosim poradte mi

ninky

ni....
podla vytoku sa uz vobec neda riadit pri moznosti tehotenstva. Nie je totiz zavisle na tom ci si alebo nie si tehotna. Je pravda ze moze byt zvyseny, ale to je velmi klamlive a moze to mat aj vela inych dovodov. Ked mas normaly vytok tak je vsetko OK. Sama vies aky mas vytok v priebehu tvojho cyklu, tak musis vidiet aj zmeny, ani tie vsak neurcuju tehotenstvo, je tam rada inych zalezitosti. Pockaj do menzesu a az ked bude maskat, tak to zacni riesit.Teraz sa zbytocne stresujes...

ninky

mandoska:
bolenie v krzoch a v bruchu by bol len velmi nejasny priznak, tie bolesti mozu mat vela inych dovodov. Nie su na to pravidla kedy co v tehotenstve boli. Kazda zena je ina, ma ine telo a ine priznaky. Ak si nie si ista sprav si este jeden test alebo chod k lekarovi, podla toho ako dlho ti to uz meska

ni....

.. ahojte ked som spala s priatelom aaa povedal ze to stihol....ale tak tak ..... aa teraz mam normalny vytok ... tak mozem byt tehotna aa ako je to s tym vytokom ak by som otehotnela tak ho nemaam alebo maam alebo je to blbost a mam ho aj tak ci som aj tak ci niesom?? dakujem krami by som mala dostat o 6 dni no uvidim ci pridu alebo nie dakujem za odpoved

mandoska

chcem sa opytat po kolkych dnoch bolia pri tehotenstve krize,chrbtica a brusko na pravej strane a lavej a v strede ..moze to byt priznak aj napriek tomu ze mi vysli testy negativne ?

ninky

keď ste použili kondóm, tak sa nemáš čoho báť. V podbrušku ťa môže bolieť aj z niečoho iného napr. z toho zápalu a hnačka nie je žiadny príznak, skôr naopak, zápcha. Počkaj do termínu menzesu a keď ho nedostaneš, tak to rieš ďalej, ale nič tomu nenasvedčuje.