Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
Silvia, to je preto že si sa nevyprázdnila alebo máš zadržanú vodu v tele, nerob paniku a normálne papaj :)
LETICIA....da sa to tym,ze sa clovek zle vyprazdni v crevach.
nechapem ako vy mozete za den, dva pirbrat kilo, to sa da? ja aj jem a moja vaha stale dole, vcera 43,8kg a potrebujem akutne aspon 5 kg
silvus nelbni, tak sa zit cely zivot neda, kludne priber aj 5kg a vtedy budes vyzerat normalne mne hovoria ze som sucha ako lata co uz mi je to neprijemne.
silvus28,
neblbni prosim ta:)...ved vazis aj tak este dost malicko:)take kilo hore dole...to sa vzdy tak pohybuje...zjatra bude menej uvidis...len uz zacni jest konecne normalne lebo sa uvplne znicis :((....ja som tiez pribrala asi kilo..vahu sice nemam ale vidim to na sebe a citim a je mi z toho nanic ale nevzdam sa :)
dnes :
R:cerealna zemla s natierkovim maslom,dve vajecne bielka natvrdo,zelenina
D:asi si dam dve male hrusky,kava s mliekom
O:bude rizoto od vcera
Ol:nvm este ale asi len ovocie abo zelenina
V:cottade,pecivo,zelenina :)...takto by som to xcela teda :D :)
a vypadaju ti aj posledne zuby a vlasy ale sama si za to mozes
tak a je to tu!!! celé moje odhodlanie zatočiť s PPP je v keli, lebo ráno som sa odvážila ma pribrala som kilo! tak idem zasa na diétu:
R: káva s mliekom
D: cappuccino, pol banána
Obed: dve jablká
Ol.: káva, acidko
V: asi jogurt s vločkami
druhé večere ruším...
R:cottage,cerealna zemla,zelenina
D:3male hrusky
O:zeleninove rizoto,k tomu uhorka cerstva
Ol:bifidove mlieko s vlakninou,kava
V:rizoto taktiez s uhorkou ..len teraz je to anopak ako naobed..rizota menej,uhorka vecsia :)..akurat papam....dobru chut
ach jaj,silvus vzdy,ked citam tvoje prispevky,je mi smutno.nechapem ako jedna mlada zena mohla takto rezignovat na zivot:( 29 nie je vela rokov,este stale mas sancu dohnat roky,ktore si si zmarila ppp,ale musis ty sama najst silu a podporu.mas nejakych kamaratov?ako a s kym travis dni?mala by si si najst niekoho,kto ta podrzi.uz si za 17 rokov mohla zistit,ze stastie vahu nepozna,tak uz je najvyssi cas ju vyrazit a cele to zabalit.myslim,ze uz je za 5min 12 v tvojom pripade.
Možno v podvemí túžiš aspoň niečo ovládať na svojom tele,keď už ti osud nadelil tu dedičnú chorobu s ktorou sa nič nedá robiť,tak si aspoň s váhou robiť možeš,lebo je to tvoje telo...Objímam ta na dialku a prajem všetko dobré,ako sa len dá...
áno, je to nezvratné, je to genetická záležitosť, zistili mi to na genet. vyšetrení, keď mali podozrenie na Turnerov syndróm, lebo som bola sledovaná na endokrinológii kvôli nízkemu vzrastu...našťastie mám "len" mozaikovú formu, takže navonok vôbec nič nevidno, že by mi niečo bolo, len som trochu nižšia, 160 cm, no prejavuje sa to na tej neplodnosti a ešte tak, že bez hormonálnej substitučnej liečby nemám menštruáciu, musím užívať Triquilar, aby som ju vôbec mala...a moja cieľová hmotnosť? Však to je stále to choré, že chcem stále menej a menej...teraz mám 45kg, chcela by som 38 a dosť...ja viem, je to choré a ja si to uvedomujem...však to budem riešiť, lebo moja psychiatrička ma poslala psychológovi na sedenia + budem chodiť aj na špec. terapie pre PPP...mám temer 30 rokov, musím sa dať dokopy, život mi rýchlo uteká pomedzi prsty, však doteraz som ani nežila, už 17!!! rokov sa seriem s PPP...