Znicena

Príspevok v téme: Znicena
Simika

Zamilovala som sa.On zadany,ja slobodna.Trvalo to pra mesiacov,posledne tyzdne ked sa neozvem on sa neozve,povie,ze pride a nepride,vzdy mu do toho nieco pride.Viem,moj problem,moja chyba.Ale ja som zalubena a citim sa mizerne.Zunovala som sa?Som len jedna z mnohych?Vzdy ked sa spytam ci to chce skoncit,povie nie.Ale ja sa len trapim.

jajka001_

preco sa jeho pytas ci to chce ukoncit? a co chces ty? ty si prisposobiva ťava, ako ti povie, tak spravis? ako zapiska, tak tancujes? nevyhovaraj sa, ty to nechces skoncit.

vejva

Zalezi ako mu to povies vies ak pri tom reves tak asi ti to nevie povedat ze konecna.A mne sa uz zda ze aj keby ti to povedal ze by si ho ty sama zacala otravovat ze ho milujes a bla bla tak potom nevrav ze to chces ukoncit

Simika

Ja mam pochopit ze je koniec???Vsak ked sa ho pytam,ci to chce skoncit vzdy povie Nie nechce!

Som hlupa a zalubena,mas pravdu...Mam 25.On ma 39.

vejva

Mozem vediet simi kolko mas rokov a kolko ma on?ja viem ze vek nehra rolu len chcem vediet ci si este nevyzreta alebo naozaj zufalo blaznivo zalubena,ale to nic laska casom opadne