Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Znicena

Príspevok v téme: Znicena
Simika

Zamilovala som sa.On zadany,ja slobodna.Trvalo to pra mesiacov,posledne tyzdne ked sa neozvem on sa neozve,povie,ze pride a nepride,vzdy mu do toho nieco pride.Viem,moj problem,moja chyba.Ale ja som zalubena a citim sa mizerne.Zunovala som sa?Som len jedna z mnohych?Vzdy ked sa spytam ci to chce skoncit,povie nie.Ale ja sa len trapim.

elsa5.5

tak mu pošli sms alebo mail,nech si nemyslí že ťa drží v hrsti a zavolá ked bude chcieť uzavri to aby vedel že ty už to máš navždy vyriešené.

Simika

Baby,ja viem,ze to nie je spravne.Sama seba nechapem.Citim sa ako handra a aj tak som schopna mu lasku vyznat.A pritom viem,ze sa hra.Viem,ze mu islo len o jedno.

vejva

Nevolaj mu ked on nema zaujem tak to pochop ak ti teda zavola tak mu povedz ze je koniec ale ako citam tak ty to nespravis a prepac ale to nieje spravne.Preco sa tak podcenujes?

Simika

Ja si uz pripadam ako doteerna krava,naozaj mam sto chuti mu ani nic neoznamit.Ved sa uz mozno zo mna smeje aka som sprosta zamilovana krava.

elsa5.5

až Ti zavolá povedz mu pre mňa je to uzavretá vec,už ma nekontaktuj,,ak nezavolá on tak sa mu ozvi Ty a povedz mu nech ťa už vôbec nekontaktuje,jednoducho nech na teba zabudne a dôrazne mu oznám že spolu voláte naposledy.

elsa5.5

Simika správaj sa rozumne ked už sa Ti také niečo stalo tak to ukonči!!!nerozbíjaj niekomu rodinu,nájdeš si niekoho iného je jasné že mu išlo o zábavu......