Je bezpečný sex bez kondómu

Matus1234567

Prosim vás pomôžte mi niekto myslite ze môže žena otehotnieť ked s ňou máte sex prv s kondómom a potom tak cca o 5 minút bez ale nespravil sa do nej ? Utrelsom len tak zalud rukou takze neviem teraz

bobkacik

Pred necelym mesiacom som mala s priatelom sex ... Nemali sme kondom , ale nevystriekal sa do mna ... Asi 3 minuty si honil nadomnou a az tak sa zrobil ... Je mozne ze som tehotna ?

Lucka333

S priatelom sme mali pohlavný styk, neskôr si dal kondom a tym to potom skoncilo no asi tak o minutu sme sli na to opät a to hned bez toho aby sa vymocil a este k tomu bez kondomu, mala som den po menstruacii, je mozne aby som bola tehotna?

Katka3284

Ja sa takto s mojim priateľom milujem uz 3 roky a zatiaľ nic. Ja si zas neviem predstaviť sex s kondómom nevidím v tom žiadny zmysel :) pride mi to take ako ked si humus dávam do ciky a necítim pri tom partnerov penis ke to take umelé. A antiku zo zdravotných dôvodov nemôžem tiez brat :)

AdamKrt

Mam otázku moje partnerka nemůže brát antikoncepci a s kondomem se nám nechce. Tak jestli nevíte o na kým lepším řešením než ten kondom . Děkuji přede .