Ahojte prosim vas ako si posilnim imunitu bez nejakych liekov,pripravkov a tak?Aku stravu by som mala uprednostnovat?
Dakujem:-))))))
Posilnenie imunity bez liekov?
Nuz ja mam na virusy vyskusane velke davky vitaminov C(ester C kazdu hodinu jeden gram asi 3-4 dni), chaparal, 2 x 1 gram, monolaurin (2 x 5 gramov) colostrum 2 x 10 gramov [praskoveho, a caj z chagy(10 gramov do pol litra vody, povarit 10 minut, odstat niekolko hodin, zliat ochutit. Nefiltrovat)
ja som vyskusala prirodne sirupy, homeopatika, probiotika no nic mi nezabralo az na jeden produkt po ktorm sa mi imunita videtelne zlepsila aj opary zmizly a hlavne neprechladnem pri jednom ofuknuti.
Probio+prebiotiká,selén,zinok,"C",v zime aj "D", v lete primerané opaľovanie,ďalej čerstvý zázvor,hliva ustricová-aj jej doplnok,klíčky,koreniny,vňate,cesnak,cibuľa,zelenina,ovocie,ryža natural, vynechávanie cukru,W...pravidelný pobyt na čerstvom vzduchu,v saune a následne sprchovanie studenou vodou,...
nie nevyskusala, neviem ktorý je ich az moc vela v ponuke ty si nejaký vyskusala?
Vyskusaj nejaké vitamíny alebo vyživove doplnky z lekarne
No zelenina uz davno nie je to co bola volakedy a ja uz neviem co si mam daz zase mam nadchu :( a alergia to nie je.
zeleninu bez pesticidov ty kde zijes :D taka neexistuje a bio zelenine neverim jem zdravo ale potrebujem aj ine veci na posilnenie imunity
zelenina a ovocie z domacej produkcie ( najlepsie bez pesticidov ), sportovat a sprchovat v chladnej vode ...
Skús tibetskù hubu mne pomohla a zosilnila imunitu
A nejaké výživové doplnky si neskúsila? Niekedy zdrava strava nestaci