pred vyse rokom som spoznala chlapa,ktory bol moj priatel.asi nebol spokojny so mnou,,a navrhol mi cvicit a dietu,,mala som vtedy 77 kilov,,dostala som sa cvicenim a upravou stravy na 60,s nim som to samozrejme ukoncila,,on zmizol,ale zanechal mi v hlave nieco,,spojene s dietou chudnutim a ci som tucna,,alebo nie,
jasne vaha sa mi kolisala mala som aj 65,stalo sa mi asi zo par krat ze som aj vracala ale len raz za mesiac,,
Teraz sa to stava castejsia,,mam 60 kilov,ale pripadam si ze este musim schudnut,,dodrzujem dietu,ale potom mi preskoci a zjem co vidim,a potom vraciam,,posledne dva tyzdne to uz bolo aj zo 10 krat...Bojim sa a neviem ako von z toho,,,Od neho som nemala priatela...
Stratila som menstruaciu ,na rok...
Mam pocit ze nemam nic,ze vsetko je cierne....
Nikto o mojom probleme nevie,,preto prosim o pomoc,,,,,
Mam pocit ze nemam nic, ze vsetko je cierne
ja by som tomu chalani dala par cez hubu a bolo by
slavka odkial si? ak chces mozme si popisat o tom na icq rada ti budem kamoska
M74 to tiez netreba zavidiet :)
To sa už závidí aj to že niekto chodí cvičiť? Ja by som závidel že niekto je zdravý aj bez cvičenia a námahy.
Preco staviac svoje sebavedomie na tom,co si mysli okolie? Ved to nikdy neovplyvnis..Zacni robit nieco,zaco si budes vazit samu seba:-) Mne sa to lahko pise,ale musis nato prist sama...Ako dlho to bude trvat zavisi od teba samej,nie od toho ci stretnes mileho chlapa.
nikto.........:(
alibi,,mame skoro rovnaku vahu a aj vysku,dakujem ti ,,,
ja ,,to je o tom ze si neverim,,a ked si pozriem do zrkadla,tak by som si mohla,,,vela ludi mi pise ,aka som pekna atd,..
Ale ja si neverim,,a preco ked som taka ako si niektori myslia,som sama,urcite je problem vo mne viem,ale neviem ci ho dokazem odstranit...
Ked som mala o 16 kilov viac,,mala som okolo seba ludi,vela priatelov,a aj muzov,,aj cloveka ktory ma zboznoval a j anechapem ako ma mohol ked som bola taka velkaa,vacsia ako teraz...
kamaratky nemam,,,asi preto ze sa neopijam, kazdy vikend,,a niektore ma ohovaraju ze ma neznasaju a vobec ma ani nepoznaju,,,
Zevraj je to preto lebo mi zavidia,ze chodim cvicit a mam drahe oblecko kozmetiku,ale ja si nemyslim ze mi maju co,,
ja mam 165cm a 61kg(pred rokom a pol som mala este 70kil a ani vtedy som nemala problem!) a nikdy som nemala problem s tym ze by ma niekto nechcel.. URCITE SI KRASNA!!! len tomu musis sama uverit!
Mimochodom... Tá chuť do jedla a problém s menštruáciou navzájom nesúvisejú? kedy si bola naposledy u gynekológa?
Priberanie je hormonálne riadené, takže by to s tou menštruáciou mohlo mať súvis.
Ale inak... 60.kg nieje veľa. Zo 60.kg zo seba nemáš prečo robiť tlstú. Síce neviem akú máš výšku, ale ani pri 170. to nieje nejaká hrozná postava kvôli, ktorej by ťa nechceli muži.
Problém bude skôr v niečom inom než v postave.