pred vyse rokom som spoznala chlapa,ktory bol moj priatel.asi nebol spokojny so mnou,,a navrhol mi cvicit a dietu,,mala som vtedy 77 kilov,,dostala som sa cvicenim a upravou stravy na 60,s nim som to samozrejme ukoncila,,on zmizol,ale zanechal mi v hlave nieco,,spojene s dietou chudnutim a ci som tucna,,alebo nie,
jasne vaha sa mi kolisala mala som aj 65,stalo sa mi asi zo par krat ze som aj vracala ale len raz za mesiac,,
Teraz sa to stava castejsia,,mam 60 kilov,ale pripadam si ze este musim schudnut,,dodrzujem dietu,ale potom mi preskoci a zjem co vidim,a potom vraciam,,posledne dva tyzdne to uz bolo aj zo 10 krat...Bojim sa a neviem ako von z toho,,,Od neho som nemala priatela...
Stratila som menstruaciu ,na rok...
Mam pocit ze nemam nic,ze vsetko je cierne....
Nikto o mojom probleme nevie,,preto prosim o pomoc,,,,,
Mam pocit ze nemam nic, ze vsetko je cierne
Som v zahranici,ale onedlho idem domov,,a psycholog,,,uz som sa liecila pred tromi rokmi u psychiatra,,s depresiami,,uz nechcem,,,uz nechcem doktorov a lieky chcem cloveka ktoremu bude na mne zalezat,,,..a to mi pomoze,,,
preco nemozes mat bulimiu?
ja nemozem mat bulimiu,,...
ale nieco mam,,a bojim sa,co...som sama,,uplne,,bez cloveka ktoremu by som s amohla zverit,,to je najhorsie,
bulimia, skus psychologa
no s tebou to neni dobre:(
nie vzdy vo vztahu ide len o krasu a kila.asi ti v tomto moc neporadime teda ja nie skus navstivit odbornika.a to fakt!!! neni to sranda
164cm,,stanovila,chcem mat 55
nemas nahodou bulimiu? skus si pozriet www.zdravie.sk
stanovila si si pokyn, že musíš schudnúť ale neurčila si si konečnú váhu, takže máš pocit, že stále musíš chudnúť. Koľko máš centimetrov? Podľa toho sa dá určiť váha, ktorú chceš mať...