pred vyse rokom som spoznala chlapa,ktory bol moj priatel.asi nebol spokojny so mnou,,a navrhol mi cvicit a dietu,,mala som vtedy 77 kilov,,dostala som sa cvicenim a upravou stravy na 60,s nim som to samozrejme ukoncila,,on zmizol,ale zanechal mi v hlave nieco,,spojene s dietou chudnutim a ci som tucna,,alebo nie,
jasne vaha sa mi kolisala mala som aj 65,stalo sa mi asi zo par krat ze som aj vracala ale len raz za mesiac,,
Teraz sa to stava castejsia,,mam 60 kilov,ale pripadam si ze este musim schudnut,,dodrzujem dietu,ale potom mi preskoci a zjem co vidim,a potom vraciam,,posledne dva tyzdne to uz bolo aj zo 10 krat...Bojim sa a neviem ako von z toho,,,Od neho som nemala priatela...
Stratila som menstruaciu ,na rok...
Mam pocit ze nemam nic,ze vsetko je cierne....
Nikto o mojom probleme nevie,,preto prosim o pomoc,,,,,
Mam pocit ze nemam nic, ze vsetko je cierne
podla mna robis chybu slavka ze hladas len lasku. lasku najst je tazke.na to aby si mala pocit ze si nadherna a pritazliva nepotrebujes lasku. len mileho chlapca ktoremu sa budes pacit.
ja som sa rozisla raz s chlapcom.bola som na dne.mlatil ma.citila som sa ako najubohejsi clovek na svete ktoreho nikto nikdy nemoze mat rad. a vies co som urobila? normalne som si dala inzerat na zoznamku.prislo mi asi 150 odpovedi.odpisala som len hrstke...stretla som sa len s par muzmi.s nikym som nic nemala..ale ten pocit ze som krasna..ako mi pisali po tych stretkach ze im bolo dobre ze som nadherna... proste mi to pomohlo.mozno by si to mohla skusit.
A chodíš aj niekam medzi ľudí, ak si ho ešte nenašla?
Možno by to išlo, keby si flirtovala s niekym vo fitness, ak už tam chodíš, alebo bárs kde inde.
Niemôžeš čakať, že každý vždy začne baliť teba. Aj muži niekedy potrebujú nejaké signály, aby vedeli, či ich žena bude chcieť a neboli vtieravý.
Juro,,,,,si bezcitny clovek,,ako mozes take veci pisat,,....
Vypadni ,nevies co su problemy....nepoznam ta ale nemas v sebe ani trochu citu
o 4 tyzdne,,,,a len na dovolenku,,,,
Ak by si veľmi chcela pretiahnuť, tak o mňa sa kludne môžeš oprieť :D
Alibi,,,ja viem,,on ma vyhodil ako keby z vlaku...citim to
Viem,,mne by pomohla aspon osoba ktora by ma lubila mala rada,ale,,,,nieje nikto taky,,,ako mam toho muza hladat...?presiel rok a nenasla som ho.......
kedy sa vracias naspat na slovensko? a uz natrvalo?
mozem,ale asi si to nechcem pripustit,,,......
Ja nemam sa o koho opriet preto nemozem,ja musim byt silna,,a opierat sa sama o seba,,,,
Bojim sa ze to ide dole vodou a nezvladam to....
ocividne mas velke problemy sama so sebou, nemas sa rada alebo tak,trapis svoje telo,mas stres a podobne. mam z teba pocit ze ten clovek ta vyhodil z kolaji,znicil tvoju lasku k sebe samej.
1.najdi si psychologa
2. skus sa aspon skamosit s nejakym muzom ktory ti da najavo ze si krasna a uzasna
ja som tieto dve veci urobila a pomaha mi to.
ked jes a potom cielene zvracias jedlo lebo chces schudnut tak mas bulimiu