Je to pravda že sa mrtvy pride rozlučiť v sne?

Príspevok v téme: Je to pravda že sa mrtvy pride rozlučiť v sne?
Dada.

Myslíte že sa blízky človek pride rozlúčiť v sne? Ne viem či je to iba môj pocit ale keď mi zomrela babka asi o týždeň sa mi snivalo ako sa objimame aa koby lúčime.. a podobný sen sa snival aj mojej sesternici v tu istu noc tiež o babke. Nedavno som musela dať utratiť psika 15 - ročnu sučku a tiež sa mi asi o taky týždeň po jej smrti snivalo ako sa mi túli, olizovala ma na tvari, ja som ju hladkala a bola veľmi štastna akoby mi ďakovala že som ju zbavila bolesti ktorými trpela.
Myslite že sa naozaj každy na kom vamzaležalo pride takto rozlúčiť v sne?

ververeka

akurat ze sny su len spracovanim podvedomia. ak nieco nevie spracovat, spracuje to v snoch. preto sa vam sniva o roznych veciach - a aj o mrtvych. nie je to nic nenormalne, nie je to rozlucka. je to sen a do snu sa vam nevtesni len tak niekto lebo sa chce rozlucit :)

Janulik33

No, ja myslim, ze je to mozne. Verim na veci medzi nebom a zemou. Mne sa tiez snivalo o mojom starkom a starkej ked zomreli a tiez sa mi snivalo o svokrovi, ked zomrel. Niekedy sa mi o nich sniva aj teraz. Mama mi povedala, ze ked sa sniva o cloveku, kt. uz zomrel, tak sa treba za neho pomodlit. Oni o to vraj takymto sposobom prosia. Mozno je to blbost, ale verim tomu a vzdy to spravim.

milli11

Ak by to bola pravda, mne sa to stalo.
Najskor sa mi snivalo s mojim dedkom, v case, ked zomrel. Dokonca viackrat. Naposledy ked prisiel, povedal, ze "Uz som tu prisiel poslednykrat. Viackrat ma tu uz nepustia."
Potom sa mi snivalo s babkou, ktora v tom case zomrela. Objali sme sa, dali si pusy na lica. To sme robili nad branou, ja som nesla dnu, lebo tam lezal pes, ktory dnu, akoby do dvora, kde bola babka, nikoho nepustal. Tiez povedala nieco, ze uz je cas, uz musi odist, ci odcestovat.
Ak by to bolo take fajn, potom sa smrti ani nemusim bat.
Ajn teraz sa mi s nimi niekedy prisnije, ale to viem, ze su to len sny na to, co sme volakedy prezili.

bibi123

podla mna je to tym, ze ak niekto zomrie, tak na neho clovek potom neustale mysli a je prirodzene, ze jeho myslienky sa premietnu v sny... ale z rodiny som pocula ine historky, ako sa prisli zomreti ludia rozlucit-napr. asi tyzden po tom, co zomrela moja babka, rodicia sedeli v obyvacke a poculi rachot, vaza od babky samovolne spadla na kachlicky asi z vysky 1,5metra a nerozbila sa, krstnej sa napr. stalo, ze, ked jej zomrela mama, tak jej vletela holubica do bytu a vobec nepoletovala zmatene, ale sadla si na stolicku pri stole, kde zvykla sedavat...

jajka001_

mozno mas len taky silny citovy vztah k tym osobam ze sa ti o nich sniva. neviem, so mnou sa nikto neprisiel rozlucit.