Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je to pravda že sa mrtvy pride rozlučiť v sne?

Príspevok v téme: Je to pravda že sa mrtvy pride rozlučiť v sne?
Dada.

Myslíte že sa blízky človek pride rozlúčiť v sne? Ne viem či je to iba môj pocit ale keď mi zomrela babka asi o týždeň sa mi snivalo ako sa objimame aa koby lúčime.. a podobný sen sa snival aj mojej sesternici v tu istu noc tiež o babke. Nedavno som musela dať utratiť psika 15 - ročnu sučku a tiež sa mi asi o taky týždeň po jej smrti snivalo ako sa mi túli, olizovala ma na tvari, ja som ju hladkala a bola veľmi štastna akoby mi ďakovala že som ju zbavila bolesti ktorými trpela.
Myslite že sa naozaj každy na kom vamzaležalo pride takto rozlúčiť v sne?

Matyo

No vieš na takomto cintoríne zvykne pršať, fúkať vietor, v zime napr. aj snežiť a fotka je len obyčajný papier, takže pravdepodobne ju sfúkne vietor vždy, keď ju dáte späť...

Hyllka

Ahojte, netyka sa to sice snou ale neviete mi poradit co moze znamenat tento odkaz od babky?
Moja milovana babka zomrela pred dvoma rokmi a mala krasny pohreb. Zial moja sestra (jej vnucka) sa nemohla toho pohrebu zucastnit pretoze zije v Nemecku a ma dve male deti nevedela si vybavit prichod. Prisla az mesiac po pohrebe domov a hned isla na cintorin za babkou. Ked jej utrela fotku na nahrobnom kameni ta padla dole. Jednoducho sa odlepila. Tak sme ju prilepili znova. Nepamatam si ci odvtedy bola doma resp ci bola na cintorine ale tento rok v aprili mesiac pred jej narodeninami prisla znova domov na Slovensko a isla tradicne na cintorin. A babkina najstarsia dcera nasla znova lezat padnutu fotku na hrobe. Co to znamena ze stale len pri sestrinej navsteve pada fotka? Co chce babka odkazat? Vie mi niekto pomoct s vysvetlenim?
dakujem krasne a tesim sa na odpoved.

lost

M74 preco prave biela plachta, co to znamena? duch, hrobar? :D

inac tiez poznam ludi co hovorili ze sa im snivalo o mrtvych, aj x rokov po smrti...

Slobodna

ja len trošku poopravím Dadu. deti do 5 rokov, psy a mačky vidia duše mŕtvych. Môj pes sa tiež často zahľadí cez moje plece, tak ma asi niekto sprevádza a dáva na mňa pozor :)
Väčšinou sa nám s niekým kto umrel a bol nám blízky sníva tesne po jeho "odchode" ale mne sa napr. takisto často sníva, keď mám nejaký problém a potrebujem poradiť, vtedy si jednoducho niekoho takého privolám do sna. Mimochodom ak sa vám takýto sen prisnije, dobre počúvajte, čo vám ten mŕtvy povie a to urobte.

M74

lost: Nakoniec sa priznáš že si žil na cintoríne a nosíš rád bielu plachtu :-)
Ináč aj mne sa občas sníva o mŕtvych kamarátoch, ale vždy je to o tom že nezomreli, ale žijú niekde inde. Potom keď sa zobudím, tak ľutujem, že to nie je pravda :-(

lost

nejaky cas som zil vo velmi tesnej blizkosti cintorina, ale nic moc sa tam nedialo :)
len vtaci spievali o tretej rano :D

sio

Osobne si myslim ze sila duchovneho sveta je realna.Podla starych ludi sa mrtvy po pochovani na treti deň pride s rodinou rozlucit zvycajne si rodina nechava zapalene svetlo tak ze tak akoby nemal pristup ale pokial odide dobry clovek je to o chlade a snad tieni ak zly hovory sa že nieco spadne otvori sa skrina alebo okno....U nas sa hovory ze pred branou cintorina mrtvy drzi straz kym ho nevistrieda dalsi.Pocas tychto dni sa mozu diat veci spojene s navstevou.Zalezi ako vnima kazdy z nas tieto veci ale ked zazije nieco nepochopitelne tak to pochopi sam podla seba.Telo je v zemi ale dusa je nieco sa neda vysvetlit a snazia sa to pochopit ludia par storoci.Takze osobny nazor ano je to realne a duchovny svet urcite je...