Myslíte že sa blízky človek pride rozlúčiť v sne? Ne viem či je to iba môj pocit ale keď mi zomrela babka asi o týždeň sa mi snivalo ako sa objimame aa koby lúčime.. a podobný sen sa snival aj mojej sesternici v tu istu noc tiež o babke. Nedavno som musela dať utratiť psika 15 - ročnu sučku a tiež sa mi asi o taky týždeň po jej smrti snivalo ako sa mi túli, olizovala ma na tvari, ja som ju hladkala a bola veľmi štastna akoby mi ďakovala že som ju zbavila bolesti ktorými trpela.
Myslite že sa naozaj každy na kom vamzaležalo pride takto rozlúčiť v sne?
Je to pravda že sa mrtvy pride rozlučiť v sne?
Excell
Svet je zložitejší ako si myslíš. To čo ty vidíš je iba hologram, ktorý vzniká interferenciou vlnovej funkcie sveta a vlnovej funkcie tvojho vedomia. A to si necucám len tak z prsta, ale je to jedna z uznávaných interpretácií kvantovej mechaniky.
2 bingham pre nic to bol taky recnicky trik kde sa snazi diskutujucim podprahovo oznamit ze ak si nemylsia to co on tak su sprosti :-D
inak ked citam tieto spravi tak nikdy ti mrtvi nepovedia nieco take napr kde zakopali svoje celozivnotne uspory atd.. ale vzdy to nedava zmysel...
Excell a preco ???
Každý inteligentný človek vie, že mŕtvy sa nemôže prísť s nikým rozlúčiť.
Ja som ani nevedela, ze starky zomrel a celu noc som sa s nim vo sne rozpravala. A zazili to vsetci clenovia rodiny (v tomto konkretnom pripade).
mala som cudnu predtuchu len dva dni stale len rano tak ze sami kcelo plakat,ale piatok 13 mi rano oznamila svagrina ze otec dostal mozgovu prihodu ,misleli sme ze jeho stav nebudie az taki vazny ale primar nam oznamil ze ocovi prasla hlavna cievka nad pravym uchom ,mal 55 rokov co som nemislela ze zomria tak nahle brat zavolal kniemu aj farara co mu dal posledne pomazanie ,stalo sa tak ze som letela z velkej britanie domu zanim nestihla som sa znim ani porospravat moze mi neikto poradit stym ze bol kome acima pocul ked som plakala a rozpravala ako mam ho velmi rada .ked vecer idem si lahnut tak kcem aby sa mi snival sen ,aj sa misniva ze obzil asi ajpreto ze robily sme doposlednej chvyle co sme mohly ale nedalo sa stale sa mi sniva ze zije co nezije .
Podľa mňa je to možné.Napríklad keď mi zomrel otec bol za mnou vela krat a naozaj mi chcel tym nieco povedat nebol to len sen.Napriklad sa mi rok predtym ako zomrel skutocne "snivalo" bol to skor zivy sen ze zomrie a my sa prestahujeme inam a verte ci nie skutocne to tak bolo.a mojej mame sa snim nikdy nesnivalo napriklad takze to asi nahoda nebude.Ale co vam poviem,co sa mi stalo vcera ja som umyvala dlázku a moja dvojrocna dcera sa hojdala v hojdacke a zrazu som pocula ako hovori dedo nie pusku,dedo pod hojdat a taketo veci pritom jej dedo zomrel ked mala pol roka a zrazu akoby sa snim rozpravala akoby zanou chodil...su to zvlastne veci a poviem Vám že ma pri nich striasa a bojim sa toho ale predsa sa to deje a verim tomu ze nám nechcu duše ublizit pretoze by to už zrejme urobili ak by chceli.Ešteže ich nevidim lebo by som sa zblaznila naozaj :D
No neviem neviem ci to takto funguje :)
ale uz ked slobodna spominala svojho psa...tak si pamatam na to ze ked som si lahol tak moj pes sa postavil za postel...najezil sa cely a zacal vrcat na stenu - toto robil asi 4dni po sebe...potom prestal, inak zaujimave bolo ze ked som ho schmatol a odtiahol od tej steny...tak znova tam prisiel a to iste... :))