uz asi tyzden beham a vobec nechudnem... k tomu som este 1 kilo pribrala :( ... viem ze nemozem za taky kratky cas cakat vysledky... ale nieje to trochu cudne ?
Beham a vobec nechudnem
ahojte, tak ja som bola vcera vonku a dala som si rychlu chodzu cca 30-40min to bolo, a som to striedala chvilu ze taky pomaly beh a chodza, ale po chvilu som uz len chodila co som nevladala, ale bolo to fain, len som si trosku musela kontrolovat to dychanie a aby som bola vystreta pekne... chcela som ist aj dnes ale vecer mi nebolo dobre asi som nieco zle zjedla, tak dnes budem oddychovat... ale tak snad 3x do tyzdna chodit budem :)
evik,
xdanielkax@gmail.com
necitam to tu cele, iba v poslednom prispevku som si vsimla temu, ci cvicenie nalacno spaluje tuky viac ako cvicenie nie nalacno. citala som kedysi jeden vyskum, v ktorom sa pisalo, ze nic take sa nepotvrdilo. ale ze su odbornici, ktori si za tou teoriou stoja. takze je to na diskusiu. jedna vec ma tam ale zaujala - ked sa clovek rano nenaje a trenuje, tak nemoze trenovat tak kvalitne, ako ked si da aspon nieco. ale nenapisali tam jednoznacne ano, ani jednoznacne nie.
stanley nehárm sa na vševedca ako ty, vravím len to čo mám na sebe odskúšané. Čo sa týka kvality stravy, ide to dolu vodou to máš pravdu, ale myslím že kvalitnejšie je dať si orech ako milkyway, napríklad... A mám dosť info od trénerov takže nekecám len tak. Kľudne behaj nalačno fajn to prebudí, osvieži hlavu ale o nejakom veľkom spaľovaní tukov na lačno pochybujem (mám to aj z vlastnej skúseností aj zo skúsenosti ďalších ľudí)
xdanielax,prosím ta,nemáš na seba kontakt,poradila by som sa s tebou o tom behu,pá.
xdanielax, dakujem pekne, dneska asi vyskusam, rano som si nalacno zacvicila pol hodku na steperi, chcem uz fakt so sebou nieco robit, len ma caka strasne vela ucenia cely maj tak uvidim ako to zvladnem :)
carey,
straz si tep. klasicky to co pri behu, drzanie tela, doslapuj na paty cez ne na spicky, nech si nenicis kolena. Bud vystreta, nehrb sa. Ale nebud strnula. Trup uvolneny, ruky v pohybe pri tele :) Taka svizna chodza, neboj, to zvladas ;)a pekne dychaj. Ked ides, si myslim, ze je vhodne tri nadych tri kroky vydych. Ale ak vie niekto lepsie poradit, nech sa vyjadri. Ja pri behani davam 2-2 ale rozni sa to u ludi, ta neviem co na to ini experti :))
Ja to vidim tak, ze predpokladom chudnutia + sportovania je, ze sa stravujem rozumne. Jem pravidelne!, snazim sa jest vyvazenu stravu atd, co kazdy snad vie, ked sa do toho pusti. tym padom sa mi pekne rozbehne metabolizmus ...telo nema dovod si tam vytvarat zbytocne zasoby aby prezilo, lebo vie ze ich dostane, cize, ked ja idem rano behat nalacno, malo by mi spalovat tuky. Aj ked pocula som na to rozne nazory..Kazdopadne rano netreba behat maratony. Ja osobne ak idem rano zabehat nalacno, tak preto, lebo potom sa cez den citim fajn, ci mi to spaluje tuky neviem :)) ale nebeham vela aby som nedosla o svaly zase.
Sisi, neda mi ... ty poznas kolko ludi co maju kvalitnu stravu? mozno ti co kupuju veci v bioobchodoch, pozri si tabulky vyzivovych hodnot stravy za poslednych 20 rokov. dnesna strava je mrtva. A to ze by si telo rozmyslelo ci spalit tuk rano na lacno je taka sprostost ze sa mi jezia vsetky chlpy a nielen mne ale aj vsetkym v tejto oblasti vzdelanym ludom. toto ti potvrdi kazdy fitnestrener. a nehovorte tu o sportovcoch, ked niekto sportuje, neznamena ze ma aj vedomosti o spravnom jedalnicku. Ked sem niekto nieco napise tak nech to aspon zdovodni. Tuky su na lacno najpohotovejsie latky. Ak cez den nespotrebujes cukry, co sa s nimi stane? ulozia sa ako tuk. a v noci vyvijas aktivitu? Skus porozmyslat nad tym co niekto povie. Nepozeraj reklamu ani to co je komercne propagovane. a uz vobec ne lekarom. Ti vedia len to co im farmaceuticky priemysel povie. Poznas vco je to kyselina hydroxicyklicka? skus si o nej nieco najst
kucharka.madness.sk
lesk.cas.sk
Nemyslím si, že by to malo byť divné. Visvetlenie je racionálne, všetko má svoj racionálny dôvod.
Treba cvičiť celé hodiny denne a obmedziť príjem kalórii.
Do jedálnička by si mala zahrnúť grepfruity a ďalšie citrusi. Z doplnkou stravy by si mohla kúpiť L-carnitin.