uz asi tyzden beham a vobec nechudnem... k tomu som este 1 kilo pribrala :( ... viem ze nemozem za taky kratky cas cakat vysledky... ale nieje to trochu cudne ?
Beham a vobec nechudnem
ci prepac ty si samobezka, to chapem, len bacha na svlasy otrasne to vyzera jemny obrys vyzera super ;)
swax ty vies prd ked si tam nebola a ani nevidela, tak nerob konce, no luftuje ich poriadne vo fitnesku ked s nimi cvici beh do kopca pol hodiny slapanie na bike, ci to len ty mas za sebou? tak potom ked si taky velky sportovek, preco chudnes? a ked chces ti mozem dat aj jeho meno a precitat si o nom viac a tak pis.
LETICIA ja som laik? haha v priprave na dlhy triatlon sa to hadam ani z ucty nesmie pouzit (3,8km plavanie,190km bike,a 42km maraton za sebou)..A som zena.
Tvoj fitness trener je pravdepodobne gay,alebo len vidi ze zenam sa nechce makat,tak navrhuje diety aby mal zaco inkasovat.A boli apson ako take vysledky.
xdanielax sprinty su parada,ja som v tom celkom dobra.Mna prave zabijaju vytrvalostne behy,cez vikend mam pol maraton.A zlepsujes sa fazovo..dlho dlho stagnacia a naraz zabehnes o 30% viac ako by si si myslela:-)Citala som ta v inej teme a vidim,ze si tiez "zavisla":-)
xdanielax a ty odkial vies ked si ku nemu nechodila cvicit? moja mama chcels schudnut 10kg a on jej tie jedalnicky dal co ma jest aj recepty aj s nou cvicit za 2 a pol mesiaca sa jej to podarilo, upravilo sa jej travenie, bolest chrbtice, stolica vsetko, takze v takej strave pokracuje dalej. stalo ju to 150€ aspon mala motivaciu preco sa drzat. nie tie vase domace diety a po diete jojo efekt
zemiaky su oukej, ryza je oukej, ale nie ku masu ryzu jedine rizoto zeleninove, ku masu akurat morcacie a kuracie prsia na oliv. oleji a ako priloha ZELENINA, nie zemiaky.
syry by si mala jest tofu a mozarelu.
ja mam zase dobre spalovanie pocas tehotenstva som pribrala 25kg a schudla som raz dva bez diet a cvicenia.
sway - no neviem ci sa to da nazvat vytrvalostne :D ale dam si takych 12km ..ale tiez pomaly, naschval, nech s drzim do tych 80% tf. Lenze viem ze tak by som sa nikdy nezlepsila, preto, aj pre spestrenie davam sprinty, alebo striedam tempa, idem do kopca, beham po vysokej trave, hocico... hlavne nie stereotyp! :-)
LETICIA - trener ti zrejme ponukol ukazku nejakeho jedalnicku, ktorym sa riadi niekto ked je par tyzdnov pred sutazou.
Zemiaky su okej, ryza /aj ked by mala byt tmava/ tiez.
Hovadzie maso je cislo jedna.
Ja jem aj ine masa aj prilohy.
Ja totiz neznasam ked som hladna :)) a to po behani som. Nie pazrava /napr. som cely den doma a nemam co robit tak jem - to sa mi nestava/ ale nebyvam ani hladna, jem aj ryzu aj maso aj syry ... okrem vyprazaneho a inych extremov samozrejme. aj zmrzku obcas :))
sway ja to mam od trenera ktory sa fines a pomahanim schudnut zaobera a pomaha im a to mam od neho, nie od laika ako si ty, kazdy metabolizmus je iny a kazdy inac spaluje a inac to je u chlapov ako u zien. vsetky tuky z brucha stehien zadku schudnes inou stravou cvicenim posilnujes aj vypotis cize aj nieco schudnes.
Tak niekde bude obrovsky problem :)
Pri behu zacne telo spalovat tuk az po viac ako desiatich minutach ,cize potom sa da s niecim ratat.
A co strava? Vydaj energie a prijem energie musi byt iny. Vydaj minus prijem sa rovna chudnutie.
liliana....beh je vyborny sport...sama som sa mu venovala cca 3 roky pravidelne 4 krat do tyzdna po 30-50 minut...za tuto dobu som tiez pribrala...cca 2 kila, pritom som sa stravovala rovnako ako predtym...no s behom som prestala, pretoze som sa pri behu poranila v bedrovej oblasti...skoro 3 mesiace som sa ani nepohla...nastastie boli prazdniny, tak som chodila max tak na kupalisko sa poopalovat, a len som jedla....v ovela vacsich mnozstvach ako predtym...a bola som prekvapena, ked mi potom vaha hlasila, ze mam o 3 kg menej...vysvetlujem si to tak, ze som schudla zo svalovej hmoty..
teraz skacem na svihadle, co ma velmi bavi, sice som nepribrala, a scudla mozno dalsie 2 kila, no pekne sa mi vyrisovala postava..som maximalne spokojna...kazdemu odporucam
LETICIA tiez blbost.Odhadujem to na maximalne na 50:50.Ja jem dost prasacky..Sladkosti,McDonald obcas,standard su 2 obedy..Plus dost alkoholu a sport tieto nedostatky riesi ;-)
xdanielax a ty behas?vytrvalostne?
Ja som tiez na zaciatku pri behu plakala a kolabovala.Teraz je to naj zaluba:-D
Preto pisem,nech beha poriadne a pride aj postava..Tie casy co napisala,ja za beh nepovazujem a nejake chudnutie asi tazko moze cakat.Uz ked som zacinala mala som 5km za 30 minut.A pocjem,ze ma nejaky problem a nemoze bezat rychlejsie.Odhadujem to na lenivost.A privelke ocakavanie zlizania smotany po slabych treningoch.