uz asi tyzden beham a vobec nechudnem... k tomu som este 1 kilo pribrala :( ... viem ze nemozem za taky kratky cas cakat vysledky... ale nieje to trochu cudne ?
Beham a vobec nechudnem
70% vsetko robi strava, takze ked budes jest nadalej mastne vyprazane jedla, sladkosti nezdrave vsetko, biele pecivo, chlieb, masa bravcove, hovadzie k tomu zemiaky alebo ryzu nikdy neschudnes.
akurat moze sa stat, ze obmedzis jedlo zacnes cvicit, skor priberies, lebo telo si ulozi tuky
ved hej, ale tak napr. ja ked som zacinala, tiez som velmi nevladala :D idealny kompromis je striedat tempa. tam si vybuduje aj kondicku.
ale po mesiaci by som tiez ziadny zazrak necakala.
xdanielax a ako si ju ma znizit,ak nie poriadnym treningom? To s kondyckou je blbost,treba sa prekonavat...Rychly beh sice nie je uplne na chudnutie,ale lepsie vybudovat aspon zakladne svalstvo.Potom idu kg lepsie dolu a dnesne baby,same ochabnute zadky..Rychla chodza je pre seniorov :-)
sway - rychlo na jej kondiciu. niekomu na zaciatku staci rychla chodza aby mal primeranu TF.
xdanielax 5km za 40-50 minut rychlo?nesranduj..
Chloeee - na zaciatok je to dobre, ale nebehas prilis rychlo? Na obed nejedavas ziadne prilohy?? A desiata je kde? co jedavas po behani?
chloeee tak ked behas 5km 40 minut..niet sa co cudovat,ja to mam za 18;-)Len pekne behaj dalej a poriadne.
ahojte..
ja som tiež začala behávať a vôbec nechudnem. Behávať som začala asi pred mesiacom 3-4 krát do týždňa po 5 km ( 40-50 min) a váha stále nejde dole. Merala som sa a úbytok toho iba jedného cm na stehne ma nespasí. Stravovanie mám dobré. R : biely jogurt s vločkami, celozrnny chlebik,šunka,syr,kopa zeleniny, O: salat,ryba,polievky,kuracie maso, ol: jogurt, ovocie, zelenina, V : čo obed, resp. zelenina
Všimla som si, že priberiem vždy, keď užijem L-carnitin 30 000 mg. PRečo ?
Ale ešte ti poviem k tým 15 minútam, ktorými plánuješ začať, fajn, ale čím skôr začni pridávať, keď len po pár minútach, ale aby si došla aspoň na 30. Radšej pomaličky a dlhšie, než rýchlo, ale kratšiu dobu, keďže chceš spaľovať tuky.
MaariSsaa, na toto nájdeš na nete toľko názorov, koľko je športovcov/trénerov/iných zainteresovaných. jedni ti budú svätosväte tvrdiť, že jediné správne je behať ráno nalačno, ďalší sa bijú do pŕs, že nalačno si viac ublížiš a treba predtým niečo ľahké zjesť, ďalší tvrdia, že cvičiť treba poobede medzi 2 jedlami... takže ti radím, sprav to tak, ako ti to najlepšie vyhovuje, myslím, že kde je naozaj pravda sa aj tak nedozvieme :D ja som napr. 4 roky (teda vždy len 4-5 mesiacov z toho roka, v zime nie :D) behávala večer o deviatej, pričom som mala asi o siedmej večeru a keď som dobehala a hodila spršku, dala som si ešte kúsok ovocia a šla som spať asi o pol jedenástej. A bolo to fajn. Potom som skúšala behávať ráno, s tým, že som si troška zajedla, len tak, aby ma to neťažilo, a šla som, ale veľmi mi to nevyhovovalo, lebo aj keď som si spravila rozcvičku, stále som bola trocha dolámaná a viac som sa vliekla, než keby som šla večer. Teraz sa chystám zaviesť behanie ráno a nalačno, ale to len preto, že už mám overené, že cez školský rok sa inak nedonútim, ako keď si ráno privstanem, a nalačno preto, že mi to inak nevychádza kvôli euthyroxu, kt. najnovšie musím jesť - nalačno + polhodinu pred raňajkami. Tak ešte uvidím, či ma to nezloží :)
A neviem, či som ti teraz nejako pomohla :D