dnes bolo v tv ze 90% zien trpi celulitidou. je tu nejaka zena, ktora vobec nema celulitidu? ani ked si stisne kozu medzi palec a ukazovak tak celulitidu ani nevidno? ja nemam ziadnu kamaratku, ktora by nemala celulitidu
ktora zena nema celulitidu?
ani ja nemam nijaku celulitidu a som aj po porode a ani jedina stria sa na mna nenalepila,tak uvidim,ze ako dlho to vydrzi :DDD
ale asi to bude hlavne kvoli hormonom kedze muzi celulu nemaju. ale prave asi tie hormony nam sposobuju tie nerovnosti s tukom a kolagenom
a ja tiez,aj prvy,aj druhy :)
to som ja silvikl,praeze papam kolagen-Colafit,kazde rano nalacno,asi pol roka,hovorim,celula je zalezitost hormonov..:)
tak mas malo kolagenu v pomere s tukom. ja som tiez stihla a mam celulitidua le len prvy stupen, trosku z druheho a to len pod zadkom
to ze si chuda, neznamena ze nemas vela tuku v tele. rng urcite hluposti nepise
inac tu je rada od RNG :
"celulitis je privela tuku v tele a primalo kolagenu, tj slabe bunkove steny
Proti tuku sa da bojovat najma dietou a termogeneratormi, tiez pomoze potlacanie chute.
Na zosilene a predlzenie kolagenovych vlakien treba brat hodne vitaminu C(3 gramy minimum, pozri prace Linusa Paulinga a Mathiasa Ratha) a niekolko gramov aminokyselin, ako arginine ornitine a nalma L-lysine."