ktora zena nema celulitidu?

silviklh

maričika,zle si napisala...celulitida existuje.tak si asi tá jedna z5% na celej planete.akoze nikdy si nevidela celulitidu,mi chces povedat?:D

jankaaaaaaaa

ale celulitidu vidno, to nieje vsugerovanie :) ale tie kremy a tie rozne kozmeticke "zazraky" su asi len na to aby tahali z ludi peniaze

maričika

Ja mám 57 rokov, už dlhší čas počúvam o tej celulitíde - darmo si to hľadám na tele, nikde to nevidím. Strie mám, to priznávam, veď som porodila 3 deti. Aj napriek vyššiemu veku mám nohy a zadok hladké, kdeže celulitída. Podľa mňa je to všetko výmysel farmaceutických spoločností a toľko o tom hučia, až si ženy vsugerujú, že ju tiež majú. A všelijaké prípravky sa veľmi pekne predávajú ..... Všetko je biznis!

Nika181

na celulitídu sú dobré kozmeticke zábaly...napr.na brucho je dobry cokoladovy zabal a na nohy je vyborny skoricovy zabal

delfinik

ahojte,odpovedam na otazku:
ja nemám celulitidu,mam 32,dva porody za sebou vyšku 160 46 kil,ani jedno strie. asi som mimozemšťan. ale važne pišem teraz.

Ewka12

ja ju mam uz od puberty,a neviem sa jej nijako zbavit,ani sportom,kremami,masazami,nic nepomaha, ale ved uz som sa s tym zmierila ma ju skoro kazda zena,napr.moja sestra ma 26 a krcove zily,uz bola 2x na operacii, pritom je chuducka,takze lepsie je mat celulitidu ako krcove zily

celula

a myslite baby, ze by pomohol aj bicykel na zmiernenie celulitidiy? myslim vonku bicyklovanie, nie v telocvicni. dakujem

lulu22

babulky, no ja si ešte pamätám, ako som sa v 13.tich rokoch posmievala sesternici, že haha ty máš celulitídu a ja nie :D a to je o 2 roky staršia..a prišla puberta a mne sa tiež objavila..

ale inak na tom behu niečo bude, lebo ja posledne 2 mesiace pravidelne behávam a pozorujem, že mám pevnejší zadok a stehná krajšie. Aj dlhé prechádzky majú účinky.Jasné, že nezmizne úplne, ale aspoň sa to zlepší. Veď chlap si to aj tak nevšíma :) a neviem, či je to o dedičnosti, lebo moja mama má krajšie a štíhlejšie nohy ako ja a bez celulitídy..:/ a to mám 177cm, 63kg.

Ale sebavedomie je prvoradé :)