dnes bolo v tv ze 90% zien trpi celulitidou. je tu nejaka zena, ktora vobec nema celulitidu? ani ked si stisne kozu medzi palec a ukazovak tak celulitidu ani nevidno? ja nemam ziadnu kamaratku, ktora by nemala celulitidu
ktora zena nema celulitidu?
ale celulitidu vidno, to nieje vsugerovanie :) ale tie kremy a tie rozne kozmeticke "zazraky" su asi len na to aby tahali z ludi peniaze
Ja mám 57 rokov, už dlhší čas počúvam o tej celulitíde - darmo si to hľadám na tele, nikde to nevidím. Strie mám, to priznávam, veď som porodila 3 deti. Aj napriek vyššiemu veku mám nohy a zadok hladké, kdeže celulitída. Podľa mňa je to všetko výmysel farmaceutických spoločností a toľko o tom hučia, až si ženy vsugerujú, že ju tiež majú. A všelijaké prípravky sa veľmi pekne predávajú ..... Všetko je biznis!
na celulitídu sú dobré kozmeticke zábaly...napr.na brucho je dobry cokoladovy zabal a na nohy je vyborny skoricovy zabal
teraz ma napadlo.. moze sa celulitida vyskytnut aj na tvari?:D
ahojte,odpovedam na otazku:
ja nemám celulitidu,mam 32,dva porody za sebou vyšku 160 46 kil,ani jedno strie. asi som mimozemšťan. ale važne pišem teraz.
a myslite baby, ze by pomohol aj bicykel na zmiernenie celulitidiy? myslim vonku bicyklovanie, nie v telocvicni. dakujem
no ja tiez nemam, mam 24 a moja mama co ma 46 tiez nikdy nemala, ma krasnu pokozku na nohach..
babulky, no ja si ešte pamätám, ako som sa v 13.tich rokoch posmievala sesternici, že haha ty máš celulitídu a ja nie :D a to je o 2 roky staršia..a prišla puberta a mne sa tiež objavila..
ale inak na tom behu niečo bude, lebo ja posledne 2 mesiace pravidelne behávam a pozorujem, že mám pevnejší zadok a stehná krajšie. Aj dlhé prechádzky majú účinky.Jasné, že nezmizne úplne, ale aspoň sa to zlepší. Veď chlap si to aj tak nevšíma :) a neviem, či je to o dedičnosti, lebo moja mama má krajšie a štíhlejšie nohy ako ja a bez celulitídy..:/ a to mám 177cm, 63kg.
Ale sebavedomie je prvoradé :)