dnes bolo v tv ze 90% zien trpi celulitidou. je tu nejaka zena, ktora vobec nema celulitidu? ani ked si stisne kozu medzi palec a ukazovak tak celulitidu ani nevidno? ja nemam ziadnu kamaratku, ktora by nemala celulitidu
ktora zena nema celulitidu?
Ja nemám, nikde ani náznak.
Olé :)
dievcata, momentalne zijem v barcelone a tu si toho fkt nic nerobia, naozaj som uz videla vselico..sebavedome si tu vykracuju s celulitidou hocijakeho stupna a nikto sa nad tym nepozastavuje,,nehovorim, ze sa netreba o seba starat ale trochu sa to prehana, mat uplne hladke nohy, to je skor rarita..cvicenie, pitny rezim, zdrava strava - minimalizacia toxinov, cize ziadny alkohol ani cigarety, a hlavne sa netrapit a zdraznit prednosti:) papaa
ja mám a žijem :)
najvyssiu ulohu zohrava estrogen a dedicnost. takze s tym asi vela neurobime, ale ako tu bolo pisane je to normalna sucast niektorych zienn. tak ako niektori muzi mavaju napr. velke brucho, tak my mavame celulitidu :)
Ja nemám ani mať nebudem :)
Ten 1. stupen mam aj ja. A to som stihla, jem zdravo, snazim sa sportovat. Niektore sporty ale celulu este zhorsuju. POdla mna je hlavne problem v tom, ze sa o celulitide stale hovori, zbytocne sa to nafukuje. Je to bezna sucast zenskeho tela, najma v starsom veku, proste sa ten tuk uklada nerovnomerne. Kedysi zeny nejaku celulitidu vobec neriesili, chodili spokojne v plavkach, kratuckych satach a nikto neriesil nejaku "pomarancovu" kozu. Samozrejme, norma je podla mna 1. a 2. stupen... No nic, asi idem cvicit :)
proti celulitide fakt zabera beh? pred rokom som chodievala pravidelne behat a aj sa mi zdalo, ze mi to mizne, len som nevedela, preco :) tak to asi fakt funguje
ale aj ten rotoped je aspon nieco. spevni svaly a spali tuk co aspon trosku moze prispiet k znizeniu celulitidy. ale len na rotoped sa asi neda spoliehat
30r. nie ani keď si stisnem. Šport, pitný režim, zdravá strava, zdravý lymfatický systém. Zameraj sa týmto smerom. Steper neviem či ti pri tom pomôže, ja by som ti skôr odporúčala beh, trampolínu alebo skoky na švihadle(práve kvôli lymfe).