Nasezdravotnictvo

Príspevok v téme: Nasezdravotnictvo
Taxim

Bohuzial som vaznejsie ochorel a cim dalej tym viac sa stretavam s totalnou aroganciou aj u tych lekarov,ktori ked som bol zdravy boli milucki, zlatucki napr pri preventivnych prehliadkach. Vtedy som podnikal a tak som im stale doniesol malickost. Teraz sa na to zabudlo a drzost nema konca. Samozrejme je medzi nimi aj vynimka bohuzial, iba jedna. Lezal som v nemocnici a tam je to uplna hroza. Ludia su tam ako posledne nuly. Lekari - dho nic - a pacient na poslednom mieste. Boze kde to spejeme. Bez uplatku vam nespravia ani vysetrenia, ktore su vyslovene potrebne. Nadobudol som pocit ze lekari sa stale za niecim zenu a prave pritomny pacient je pre nich na obtiaz. Tak potom naco su tam? Ake mate skusenosti vy?

Laurina22

Vies co,mne sa stalo v Galante na Oddeleni pre dlhodobo chorych,kde som mala babku a bola som ju pozriet,ze si odo mna pytala ibalgin na bolest hlavy.Som sa jej pytala,ze ci jej nedali,ona ze nie,lebo jej povedali,ze nemaju.Som vybehla za vrchnou sestrou,co ma toto znamenat,ze na odd.nemaju ibalgin a cloveka nechaju trapit sa,ona mi povedala,ze mam krotit emocie a som prilis drza...

dr. sova

a raz sa mi stalo, už dosť dávno, u kožnej v ružinove, že som niesla drahú bonboniéru, kávu a neviem čo ešte v takom balíku, a pani dr. že bože, mne sa z toho sladkého už budú kaziť zuby :-)... takže mi priamo naznačila, že som si svoj balíček mohla niekde strčiť a viac by potešila obáločka, takže tak...