Nasezdravotnictvo

Príspevok v téme: Nasezdravotnictvo
Taxim

Bohuzial som vaznejsie ochorel a cim dalej tym viac sa stretavam s totalnou aroganciou aj u tych lekarov,ktori ked som bol zdravy boli milucki, zlatucki napr pri preventivnych prehliadkach. Vtedy som podnikal a tak som im stale doniesol malickost. Teraz sa na to zabudlo a drzost nema konca. Samozrejme je medzi nimi aj vynimka bohuzial, iba jedna. Lezal som v nemocnici a tam je to uplna hroza. Ludia su tam ako posledne nuly. Lekari - dho nic - a pacient na poslednom mieste. Boze kde to spejeme. Bez uplatku vam nespravia ani vysetrenia, ktore su vyslovene potrebne. Nadobudol som pocit ze lekari sa stale za niecim zenu a prave pritomny pacient je pre nich na obtiaz. Tak potom naco su tam? Ake mate skusenosti vy?

Laurina22

Taxim ja si nemyslim,ze najlepsi biznis na Slovensku je byt lekarom.Lekar nie je lekar len tak,su to vzdelani ludia,ktori sa dost tvrdo namakali,aby sa lekarmi stali.Niest zodpovednost denne za desiatky ludi nedokaze hocikto.Ludske telo je neskutocne zlozite a ja osobne si nemyslim,ze ten lekar chcel,aby mu pacient zomrel na stole.

Taxim

Viete aky je najlepsi biznis na Slovensku? Byt Lekarom. Nezodpovedaju v podstate za nic . A keby sa nieco stalo,maju hned tucet vyhovoriek.Pacient zomrie ,moze si za to sam.

Laurina22

A hlavne,8 mesiacov chodis ako tehotna pacientka k svojmu lekarovi,tak mi to pride prirodzene,ze ma odrodi on.Ja si neviem predstavit,ze chodim k nemu pravidelne,a v najvacsich bolestiach tam je uplne niekto iny,cudzy.

jajka001_

hej ja som tiez nechcela pocuvat tie pribehy zien o porodoch, desilo ma to :) ale som si vravela ze v mojom pripade to predsa vobec tak byt nemusi, je to individualne. ale zas som nevedela ze je situacii v zdravotnictve taka katastrofalna, spoliehala som sa na to ze su tam odbornici. dalsi krat by som si vsetko asi v ramci moznosti preverila, kam idem, u koho budem rodit, ake ma referencie, predsa len je to trochu istejsie. a aj by som si priplatila.

Laurina22

Jajka,ani nad tym nerozmyslaj,ze by sa mohlo nieco stat.Vsetko je v poriadku a to je hlavne.

Ja som to ani nedocitala,uz teraz mam dost velky strach z porodu.Ale to je sposobene hlavne takymito clankami a samozrejme,skusenostami ludi z tvojho okolia.

jajka001_

uff ja som to docitala...a mozem povedat ze som stastna ze sme dopadli jak sme dopadli, mohlo to byt aj horsie...esteze som bola taka mlada a naivna a bezstarostna a nic som nevedela. ja som si najprv ani nevsimla ze maly ma nieco s hlavickou. podla vsetkeho mozem byt rada ze mu nieco nezlomili , ze ho nepridusili atd. ked sa narodil bol krasny, vobec nebol fialovy ani flakaty ako ine deti...moje zlaticko...

Laurina22

Sova presne si to vystihla.Niekedy mam aj ja pocit,ze lekar je do poctu a sestra je mudrejsia,resp.sa tak chova a tvari.

Laurina22

A prva lekarka v nasej novej krajine bude Laurina,bude s usmevom na tvari makat za 500 € mesacne a bude nepodplatitelna a vsetci budu stastni a zdravi:-)Lost,mas super plan:-)))

Jajka,tu diskusiu som nedocitala,sa budem bat ist aj rodit.