Nasezdravotnictvo

Príspevok v téme: Nasezdravotnictvo
Taxim

Bohuzial som vaznejsie ochorel a cim dalej tym viac sa stretavam s totalnou aroganciou aj u tych lekarov,ktori ked som bol zdravy boli milucki, zlatucki napr pri preventivnych prehliadkach. Vtedy som podnikal a tak som im stale doniesol malickost. Teraz sa na to zabudlo a drzost nema konca. Samozrejme je medzi nimi aj vynimka bohuzial, iba jedna. Lezal som v nemocnici a tam je to uplna hroza. Ludia su tam ako posledne nuly. Lekari - dho nic - a pacient na poslednom mieste. Boze kde to spejeme. Bez uplatku vam nespravia ani vysetrenia, ktore su vyslovene potrebne. Nadobudol som pocit ze lekari sa stale za niecim zenu a prave pritomny pacient je pre nich na obtiaz. Tak potom naco su tam? Ake mate skusenosti vy?

lost

Laurina22, no neviem :)

zomrieme pre lepsiu buducnost? :D

ale nie, mozno pojdeme tiez prec do zahranicia :D

alebo potom (ti zli ktorich som dole menoval) odidu a my slovaci sa mozeme vratit a vybudovat lepsiu krajinu :)

jajka001_

heh sestricka :)) hej presne, napr u detskeho lekara, ta je tam tusim dolezitejsia ako od nej mladsi lekar :)) ale tak zda sa ze ju berie s rezervou, co uz nie? :) robia spolu uz roky tak sa musia znasat

dr. sova

veru, niekedy mám pocit pri tých starších sestričkách, že v ambulancii majú hlavné slovo a lekár je tam len do počtu :-)

lost

Aja02

ja im len prajem, aby odtialto vypadli, aby tu NIKTO nezostal, aby sa poistovne poistovali same seba, a durovia stavali akokolvek len chcu a politici okradali vevericky alebo fiktivne osoby, ale aspon budu ludia v zahranici zit dostojnejsi zivot :)

cim skor tym lepsie si myslim ;)

dr. sova

jajka, plastické operácie sa hradia v plnej výške, takže prístup a starostlivosť je na inej úrovni...aspoň väčšinou to tak je, ale čítala som aj takú skúsenosť, že lekár mal prístup úplne super, adekvátne k cene zákroku, ale sestričky úplná katastrofa, tým asi k platu nič nepridali... tak to aj vyzeralo, totálna ignorácia a arogancia...

Laurina22

Zas nie vsetci su neschpni.Mame mnozstvo kvalitnych a sikovnych lekarov.

Ja mam pred plastikami a roznymi liposukciami velky respekt.Mam znamu,ktorej robili lipo na stehnach,a jedno stehno ma chudsie ako druhe.

Ale mam kopu kamaratiek,ktorym robili napr.prsia za nemale peniaze a su velmi spokojne.

jajka001_

inak a cudujem sa babam ktore sa nechaju dobrovolne rezat, myslim plasticke upravy. ja lekarom absolutne neverim.