Nasezdravotnictvo

Príspevok v téme: Nasezdravotnictvo
Taxim

Bohuzial som vaznejsie ochorel a cim dalej tym viac sa stretavam s totalnou aroganciou aj u tych lekarov,ktori ked som bol zdravy boli milucki, zlatucki napr pri preventivnych prehliadkach. Vtedy som podnikal a tak som im stale doniesol malickost. Teraz sa na to zabudlo a drzost nema konca. Samozrejme je medzi nimi aj vynimka bohuzial, iba jedna. Lezal som v nemocnici a tam je to uplna hroza. Ludia su tam ako posledne nuly. Lekari - dho nic - a pacient na poslednom mieste. Boze kde to spejeme. Bez uplatku vam nespravia ani vysetrenia, ktore su vyslovene potrebne. Nadobudol som pocit ze lekari sa stale za niecim zenu a prave pritomny pacient je pre nich na obtiaz. Tak potom naco su tam? Ake mate skusenosti vy?

elsa5.5

aj tá kožná jeho žena idem za ňou nič,že mám si spraviť čaj:D:D,išla som druhej-súkromníčka veľmi som bola spokojná dala mi lieky za 50e,ale pomohli...doplatok minimálny...

Laurina22

och Elsa,prijimacky mi nepripominaj,ja tam tiez nemam nic vybavene poctivo sa ucim a uz som tiez pocula ze z 30 je uz 20 prijatych protekcne teraz...

Laurina22

Ja neviem,ja som asi cudna osoba,mna liecila moja predchadzajuca kozna,nebola som s nou spokojna tak som ju proste poslala do prdele a isla som k inej.Tak isto aj s gynekologom,proste som odisla a mohla tam sestricka saskovat kolko chcela.

Vsak si platim nemale odvody tak do frasa bud budu normalni alebo nie.Ja viem,ze ja potrebujem lekara ale aj on potrebuje mna.

Ja som ozaj nikdy nemala problem urobit si s nimi poriadok a bolo mi jedno ci ma 30 alebo 50...

elsa5.5

nikto im nezávidí,každý človek robí a dostáva za to výplatu pokiaľ viem lekári brať úplatky nemôžu,každý si má robiť svoju prácu dobre bez ohľadu na to či dostane úplatok a s tou medicínou čo ako?vychodili medicínu?vychodili,ale sú tu aj iní veľmi schopní ľudia ktorí sa tam nedostali lebo nemali tlačenku...,čo si myslíš kamarát len za zubára skúšky spravil všetko nezobrali ho tak isto kamoška....

srnčiatko23

Lebo mi vždy pri každej kontrole povedal inú postup liečby čo bude ak sa to tabletkami nezlepší a keď som tam prišla, urobil len to isté, preto som to už vzdala. A takmer 4 mesiace som čakala na termín k tomu druhému lekárovi.

srnčiatko23

Pridám aj ja moju skúsenosť. Pred dvomi rokmi som mala autonehodu, kamión mi nedal prednosť, auto na šrot, ja som si zázrakom len narazila riadne obe kolená o palubovku. Išla som teda do našej nemocnice, kde mi "pohladkal" opuchnuté koleno, spravil rtg, povedal, aby som si dala brufen a v prípade ťažkostí prišla. Samozrejme som sa tam po pár mesiacoch vrátila, dostala som tabletky na chrupavku, ktoré nepomohli. Lekára som navštívila asi 4x s bolesťami, sťaženou chôdzou a napuchnutou celou nohou a vždy na mňa kukal ako na simulanta, čo na tom, že nohu som mala o 5cm napuchnutú oproti tej druhej. Urobil mi znovu rtg, predpísal tie isté tabletky a za 3minúty som bola vybavená. Takto ma liečil takmer 1,5 roka - 2 rtg a lieky na chrupavku, ktoré nepomáhali. Zmenila som lekára, do troch mesiacov som absolvovala CT, MR a čaká ma artroskopia. Záver - roztrhnutý meniskus.

Laurina22

Hovorim,ja som zatial uplatok nedala,ani ho odo mna ani od mojej rodiny nik nepytal.I ked je pravda,ze sme mali prtekcne vybavene jedno lozko v Narodnom onkologickom ustave(no a teraz ma tu zabite...).

Ale zas,pri porodoch tzv."uplatok" schvalujem.